Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada bilmiyorum farketmeden mi ya da kastetmeyerek mi öyle yazdı

fabrizionun Darwin Nunes - Napoli ilgili tiviti vardı .

orada Osimheni sattıktan sonra şimdi hedef vs gibi anlaşılan cümlesi var. (yani o iş bitti şimdi gündem bu gibi )

tamamen son dokunuşlar yapılıyor bence - bugün resmi olmasa bile haberini verecektir.

Tamamda Hakan bugun Laliga veya EPL'de oynayamaz mi? Oynar, bunu demek istiyorum. Bu yasta TRýe sirf kaliteli futbol icin geliyor demek epey realiteden uzak bir bakis acisi olur. Hem iyi para kazanacak, hem ulkesine donmus olacak, aile ortaminda olacak, luks hayat + heryerde ilgi alacak. Bunlari baska yerlerde bulamaz. Yoksa Galatasarayli olabilir ama sirf Galatasarayliyim diye gelmez yoksa gelsin 2-3 milyon euroya imza atsin, atar mi? Atmaz.
4-5e atarsa zaten sırf gsli diye atmış olur.2-3ler komik rakamlar sırf gsli diye bu paraları vermek oyuncu sömürüsü olur diye düşünüyorum ben.Maasini hak etmeyen bir sürü oyuncu var çünkü.Hakan gelip buraya şov bile yapsa , istediği kadar gsli olsun o paraları alırsa ceyregim etmeyen adamlar bu parayı alıyor tiplerine girer.Fatih hocadan bir başkasına sırf gsli diye böyle bir beklenti içinde olmamak lazım bence.Okan hoca dahi 3.5 alıyor.Seviyesine göre ucuza gelmesi kafi olur bence

Arsenal bile çat diye veremiyor. :asd:

Viktor Gyökeres'in Arsenal'e transferi için görüşmeler durakladı.

Arsenal 65+5+10 milyon euro teklif ediyor.

Sporting net 70 milyon euro istiyor.

Arsenal yetkilileri, Londra'ya döndü.(Record)
Sporting 5 milyon için mi kivrandirmis adamları 65 net veriyorlarsa zaten gerekeni yapmışlar.

abi bu olmasın lütfen ya. fb illa ki birilerini alacak fakat arabistan'dan devam etsinler işte. asensio, trossard falan can sıkar.
Hocam asensioya 10 kusur maaş sacmalik . Bir dolu yetenekli genc adam dolu biz bile amatör zihniyet ile buluyoruz bu teknolojide oyuncu. bırakın devam etsinler

bunun böyle basit bir aciklamayla gecilmemesi lazim. insanlar son yillarda güzel ortami ve sosyal medya etkilesimini gördükten sonra heves ediyor olabilir. yoksa bizim verecegimiz garanti ücretin 1-2 milyon euro fazlasini verebilecek olan fener'i tercih ederler ama adamlarin bizim bu seneki transferlerde ismi dahi gecmiyor. araplar ve fener ayni seviyede görülürken biz tercih edilen bir kulüp haline geldik.
Bende buna benzer birsey dedim zaten, yoksa iyi futbol, tamamda nerede iyi futbol ? Kac tane macimiz olmus Avrupa'da gectigimiz senelerde herkesin begendigi? 10 tane macimiz yok. Sirf TR liginde iyi futbol zaten oynanmiyor.

bjk'in ve hatta ts'un iyi ve güçlü takımlar olması, daha önce de söylediğim gibi, bizim işimize gelir.

bizim ana düşmanımız her zaman fb'dir. bjk ve ts'un güçlü takımlar olması, sadece fb'in şampiyon olma yüzdesinden çalar.

ayrıca fb çok takımlı bir yarışta geçen senelerde olduğu gibi illegalitede at koşturamaz. adamlar sırf bizim maça özel bir kereliğine yabancı hakem grubu getirtti ya daha ötesi var mı?

fb'in ağız ishali hocası her maç sonunda artık tek takıma karşı değil de, 2-3 takıma karşı bullshitting yapmak zorunda kalır.

tüm bunlar olursa, ligde 90 puan toplamak zorunda kalmayız. her takımın puan kayıpları olur ve bu da avrupa yarışımıza olumlu yansır uzun vaadede.

o yüzden ben bjk ve ts'un güçlenmesinden yanayım her zaman.

bjk'in ve hatta ts'un iyi ve güçlü takımlar olması, daha önce de söylediğim gibi, bizim işimize gelir.

bizim ana düşmanımız her zaman fb'dir. bjk ve ts'un güçlü takımlar olması, sadece fb'in şampiyon olma yüzdesinden çalar.

ayrıca fb çok takımlı bir yarışta geçen senelerde olduğu gibi illegalitede at koşturamaz. adamlar sırf bizim maça özel bir kereliğine yabancı hakem grubu getirtti ya daha ötesi var mı?

fb'in ağız ishali hocası her maç sonunda artık tek takıma karşı değil de, 2-3 takıma karşı bullshitting yapmak zorunda kalır.

o yüzden ben bjk ve ts'un güçlenmesinden yanayım her zaman.
gelgelelim yeri geldiğinde çıtları çıkmıyor bunların.

ben kafayı yerdim mesela CL ihtimali/gelirinden ediliyorlar ama kabulleniyorlar falan fener ikinciliğini. TS nin aradaki bık bıkıda tepki sayılmaz. sezon içinde gayet sakin kalıyorlar fenere karşı.

baya sinir bozucuydu bu sezon o konuda.

Petrovic(1)
Günay

Sildillia(12+1) - Sanchez(2) - Lucimi(3) - Eren
Sallai(4) - Kaan - Abdülkerim - Jakobs(5)

Hakan - Torreira(6)
Lemina(7) - Berkan

Sane(8) - İlkay - Barış
Yunus - Sara(9) - Zaniolo(10)
Yusuf(12+2)

Osimhen(11)
Icardi(12)

Tff genel kurulu var yali koç ibra etti bizim metin etmedi 8jk ve lazyoyuu goremedim

Kaleci(1)
Günay

Sağ Bek(2) - Sanchez(3) - Lucimi(4) - Eren
Sallai(5) - Kaan - Abdülkerim - Jakobs(6)

Hakan - Torreira(7)
Lemina(8) - Berkan

Sane(9) - İlkay - Barış
Yunus - Sara(10) - Ahmed
Yusuf(12+1)

Osimhen(11)
Icardi(12)

12+2 -Kanat forvet ?
zaniolo bence tutulmalı - "ben oynamak istiyorum bu kadroda" diyorsa yani tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt