Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan ve Ilkay buraya kaliteli futbol oynamak icin gelmiyor. Cok para, Istanbul'da luks yasam, heryerde kendilerine ozel ilgi ve daha cok bu tarz sebeplerden dolayi gelmek isteyebilirler. Yoksa amac kaliteli futbol olsa Hakan 31 yasinda neden Serie A'dan ayrilsin? Ilkay zaten 35 yasina gelmis onun da artik emekli zamani cok uzun surmez.
hakan para için mi geliyo

gelgelelim yeri geldiğinde çıtları çıkmıyor bunların.

ben kafayı yerdim mesela CL ihtimali/gelirinden ediliyorlar ama kabulleniyorlar falan fener ikinciliğini. TS nin aradaki bık bıkıda tepki sayılmaz. sezon içinde gayet sakin kalıyorlar fenere karşı.

baya sinir bozucuydu bu sezon o konuda.
ya işte kasım'da lige havlu atında bir şey demeye yüzleri olmuyor. öylesine takılıyorlar ligde. fb samsunla cl savaşı verdi ligin çoğu diliminde düşün yani.

ama bi nisan'a kadar puan puana ya da 3-5 puan bareminde bir 2.lik yarışı olursa, fb geçen senelerki gibi rahat olamaz. 25-30 maç tek kırmızı kart görmeyip, aleyhte penaltı çalınmaması falan bunlar absürt şeyler.

onlar saha dışında birbiri ile cebelleşirken, biz her zamanki gibi saha içinde kalıp hem ligi hem avrupa'yı götürebiliriz.

ya işte kasım'da lige havlu atında bir şey demeye yüzleri olmuyor. öylesine takılıyorlar ligde. fb samsunla cl savaşı verdi ligin çoğu diliminde düşün yani.

ama bi nisan'a kadar puan puana ya da 3-5 puan bareminde bir 2.lik yarışı olursa, fb geçen senelerki gibi rahat olamaz. 25-30 maç tek kırmızı kart görmeyip, aleyhte penaltı çalınmaması falan bunlar absürt şeyler.

onlar saha dışında birbiri ile cebelleşirken, biz her zamanki gibi saha içinde kalıp hem ligi hem avrupa'yı götürebiliriz.
fbyi içerçde dışarda yeni zaten jk üstad demekki nerede havlu attıklarının pek önemi yok

Bu sezon 13-14 tane Benfica maçını 90dk izledim. Benim gibi bir sürü insan da Kerem'den dolayı izlemiştir. Kim Orkun Benfica'nın en iyi topçusu diyorsa uyduruyordur bir yerinden. O takımın en iyi topçusu Carreras'tı. O da Real'e gidiyor. Sıralama yap desen;

1) Carreras
2) Trubin
3) Otamendi
4) Aursnes
5) Pavlidis
6) Orkun

denebilir. Orkun beklentileri karşılayamadı diye sürekli eleştiriliyor Benfica'da.
keremle orkun başlarda katkı vermese benficafa hoca falan kalmazdı. takım dökülürken bu ikili toparladı sonra keremin formu düştü digerleri taşıdı

Tam güncellerken alıntılamışsın. :asd:
Sağ bek harcaması yapacağız gibi gelmiyor bana realist bakıyorum biraz.

Lucimi bütçesi çıkar mı (20 mi 25 mi serbest kalması var 16-17 ler göstermen lazım nasıl olacaksa osi sonrası)

Nasıl osi süreci diğer transferlerin rotasında belirleyici olacaksa - osi olduktan sonra Kaleci işi bence öyle olacak.

saçma maliyetlerdense sol stoperi tercih ederim çünkü CL de apo bana güven vermez hantal haliyle

bjk eğer fb ile çekişirse yakın gelecekte bizim çekiştiğimiz gibi asıl o zaman anlayacaklar ne kadar şerefsiz olduklarını

medyadaki güçleri sayesinde tersini yutturabiliyorlar ama o güç kendilerine karşı olunca o zaman fark edecekler

"şampiyonluk" fantazilerine havlu atabilirler ama kendilerini poh pohladıkları kadar dişli camia ise asla sıralamadaki yarışı bırakmamaları lazım.

gerçi saçmasapan şekilde BJK ilk 5 takımın birbiriyle olan maçlarında en iyi puan toplayan takımdı - o kadar saçmasapan ki yani bakınca.

ne yapacaksin tatilde üstad türkiye'ye geliyor musun
Turkiye degil, bu sene ;

1752055941787.webp

Bütün yabancılar da "nereden buluyorlar bu parayı" diye sorup salca oluyorlar. Size ne lan nereden bulduğumuzu. Gidin kendi tuttuğunuz takimlarin yöneticilerine sorun asil siz niye donsuz geziyorsunuz diye.

Nur yüzlü başkanım ekim ayindan beri kapı kapı dillendi iste şirketlerden sponsor olun agam diye. Sizin yöneticiler de biraz is yapsın sushi yiyip puro iceceklerine.

kaleci
sag bek
davinson
stoper
jacobs
sallai
lemina
torreira
sara
sane
icardi
osimhen

hakan
ilkay
gunay
kaan
berkan

apo
eren
barış
yunus
ozan
metehan
çağrı balta
jankat

avrupa kadromuz boyle olmali

7 transferle tamamladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt