Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resmi açıklama hala gelmedi

bir sıkıntı mı var acaba

Kafa kafayız hocamm. bizim birde kalecimiz yok
Nasıl yahu icardi mi abraham mı? Sane mi onlarınki mi? Barış mı yunus mu onlarınki mi? Torreira mı Lemina mı gedson mu? Davinson mu apo mu bunlarınki mi? Eren jakobs mu bunlarınki mi? Mert ile Günay bile eşit seviyededir. Bir sağ bek bir rafa mu elit hale getiriyor kadroları? Bir zanioloları bile yok…

Bu sezon 13-14 tane Benfica maçını 90dk izledim. Benim gibi bir sürü insan da Kerem'den dolayı izlemiştir. Kim Orkun Benfica'nın en iyi topçusu diyorsa uyduruyordur bir yerinden. O takımın en iyi topçusu Carreras'tı. O da Real'e gidiyor. Sıralama yap desen;

1) Carreras
2) Trubin
3) Otamendi
4) Aursnes
5) Pavlidis
6) Orkun

denebilir. Orkun beklentileri karşılayamadı diye sürekli eleştiriliyor Benfica'da.
Orkun öyle bir övülüyor ki forumda sanırsın realden valverde çekiyor tinerciler. 1 sene önce mt maçlarında millet sövüyordu şimdi top orta saha olmuş. Aksine kaç yıldır top seviyese oynayan hakanada millet mırın kırın ediyor. Benfica zaten ucuza topçu ölseler vermez min 25 kağıt alırlar bjkden. 25e de orkundan 100 tane daha iyi oyuncu bulunur.

kiralık topçuya 1 yı için 20 milyon euro verenler utanmadan konuşuyor

transferlerin hepsi yıldız ve gösterişli oldu. araya 1 - 2 tane muğdat çelik, erman kılıç gibi gariban transferi atmamız lazım. yeminle pis nazara geliriz. sadakayı vermek lazım.
Furkanım Kutucuya tomarla para verdik yaptığı tek şey faullü oynamak, sadaka çok sevap ama parayı çarçur etmekte günahtır 👀😍

Oyuncu bize yakın muhtemelen 48 saat içinde bu iş sonuçlanır demiş Metin Öztürk TFF Mali Genel Kurulu’nda.

Umarım UEFA'dan elenmezler yoksa Konferans bu sene her seneden daha dandik. 5 büyük ligden doğru dürüst bir takım katılmadı maalesef orada yarı final-final görebilirler.
şimdi baktım konferans takımlarına baya çöp takım var ayrıca uefadan devam etmeleri şu açıdan da önemli, perşembe akşamı atıyorum spartak trnava ayarında bi takımla maç yapmak ile atıyorum uefa da lazio, Az tarzı takımla maç yapmak arasında ligdeki yorgunluk farkı baya olur.konferans ta rotasyon yapabilirler.

Kilo falan kalmamış yav.

Ekli dosyalar

• 1752056977419.webp
    1752056977419.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 14
gökdeniz
Adekugbe
rashica
Icardi
mata
mertens
kaan
Seferovic
kazimcan
ross
dubois
abdülkerim
Oliveira
midtsjö
Mostafa
demir
torreira
zaniolo

ziyech
ndombele
Zaha
aurier
eyüp
günay
sirachan
halil
Vinicius
angelino
tete
köhn
Kerem
sanchez

osimhen
batshuayi
ali efe
jakobs
frankowski
lemina
eren
ahmed
Morata
sallai
cuesta
jelert
sara

1. sezon transfer sayisi: 18
2.sezon transfer sayisi: 14
3.sezon transfer sayisi: 13

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt