Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ona göre bi kaleci, sağ bek, stoper, Hakan, İlkay almak lazım.

Metin Öztürk: "Şampiyonlar Ligi'nde adım adım gideceğiz. Önce hedef çeyrek, sonra yarı final. Sonra olursa final!"

Orul orul orman çocuğu trt de konuşuyor şu an.

Şu it hala o koltukta oturuyor ya bu da bizim ayıbımız.

Orkun öyle bir övülüyor ki forumda sanırsın realden valverde çekiyor tinerciler. 1 sene önce mt maçlarında millet sövüyordu şimdi top orta saha olmuş. Aksine kaç yıldır top seviyese oynayan hakanada millet mırın kırın ediyor. Benfica zaten ucuza topçu ölseler vermez min 25 kağıt alırlar bjkden. 25e de orkundan 100 tane daha iyi oyuncu bulunur.
Abi kaliteli topçu bjk için,vasat değil asla.ha inşallah alamazlar 1 seneligine bile.aslinda sistemde iş yapan bir oyuncu Orkun,bjkde hangi sistemde öne çıkacak soru işareti. Kötü tercih futbolcu için kesinlikle, olursa

3 sezonda toplam 45 transfer yapmisiz, kiraliklar ve bazi gencler dahil

transfer sayisinin artik biraz azalmasi lazim

18-14-13 transfer seklinde düsüs devam ediyor

2019-2020 ve 2021 kadro kalitesine asla yaklasamaz bjk bu arada.

Transfrmarkete girin anlayacaksiniz

Galatasaray ile Napoli arasında ödeme konusunda anlaşma sağlandı. Ödeme, Napoli'nin istediğinden daha fazla yıllara yayılacak. Burada Napoli sadece teminat mektubu bekliyor. (Alfredo Pedulla)

@Veli Baltacı senin dediğini ben yıllardır diyorum,bjk ve trabzon kadro olarak fbye yakın ya da daha iyi olmalı mutlaka.ama biz derbilerde fark yaratan çok oyuncuya sahip olmaliyiz😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt