- 16 Haziran 2010
- 203.274
- 155.172
- 6.838
Maasi da var.5 taksit işi olursa Petrovic işininde oluru olur bu sene limitlerden 15 m euro düşer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maasi da var.5 taksit işi olursa Petrovic işininde oluru olur bu sene limitlerden 15 m euro düşer.
ingiltere'de bir kulüple anlastigi söyleniyordu ama henüz resmi imzayi atmamis herhalde petrovic.5 taksit işi olursa Petrovic işininde oluru olur bu sene limitlerden 15 m euro düşer.
Petrovic'i alalım.
böyle tek tek yazınca biz önde gözüküyoruz ama hiç isimleri yazmadan orkun ve abraham hamlelerini düşününce eşit gibi geliyor insana. birde gedson gerçeği varr.Nasıl yahu icardi mi abraham mı? Sane mi onlarınki mi? Barış mı yunus mu onlarınki mi? Torreira mı Lemina mı gedson mu? Davinson mu apo mu bunlarınki mi? Eren jakobs mu bunlarınki mi? Mert ile Günay bile eşit seviyededir. Bir sağ bek bir rafa mu elit hale getiriyor kadroları? Bir zanioloları bile yok…
Sen deliysen ben daha deliyim demiş o zamanBaskan kendi teminat mektubu vermis diyorlar. Vay be Dursun'a bak sen.
petroviç sevginize saygı duyuyorum maignan olmaz onuda biliyorum ama şu üçlüden de petroviç seçilmez ya .Diyelim ki 3 ününde oluru var saniye geçmeden maignan denirMaignan olmaz geçelim. Kadir sallıyor ya tutarsa diye biri tutunca ben söylemiştim diyecek.
Petrovici istediğim söylenemez. Ben Ter Stegen gibi ne vereceği belli birini isterim. Milan Maignan'ı kaptan yaptı yani o gelmez.petroviç sevginize saygı duyuyorum maignan olmaz onuda biliyorum ama şu üçlüden de petroviç seçilmez ya .Diyelim ki 3 ününde oluru var saniye geçmeden maignan denir
Arsenal su Ispanyol orta sahayi aldi ya Zubimendi mi dir nedir, 60 milyon euro'ya, 3 taksitle odeyecekmis Arsenal. Kimse kolay kolay bu rakamlari direkt cash veremez zaten.avrupa'da dönen 40-50-60-70-80 milyon eurolar da taksitle ödeniyor. al hilal bile minimum 2 taksitle yillara yayarak ödeme teklif etmisti napoli'ye. öyle yüksek ücretler hangi kulübün banka hesabinda var ki? görüldügü üzere bu isler böyle yürüyor. kulübün aylik giderlerini sarsmadan transferi anca böyle yaparsin.
Kanatlarında bir takımın rashica bir takimin sane var,yerli kalitesi desek konusmaya bile gerek yok diğer mevkilerin de çoğu kıyas kabul etmez jk ile...Galatasaray her turlu ligdeki diğer takımlardan kaliteli kadroya sahip an itibari ileBeşiktaş Keremaktürkoğlu'nu da alıyormuş..
Osimhenin henüz alınmadığı senaryoda güncel kadro kalitesi şu şekildedir.
Galatasaray = Beşiktaş > Fenererbahçe > Trabzonspor > şeklindedir.