Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki o teminat mektubunu almak o kadar kolay bir iş değil ki formul bulma gereği duyuldu
75 milyon euro teminatın bir de 4 yıllık maliyeti de yüksektir belki limitlere de olumsuz etkisi oluyordur. Bir de daha BB'den çıkılmadı o yüzden izin vb. derken ekstra uzun süre alıyor da olabilir.

Duam belli duyan belli:

Lunin
Jelert Sanchez Lucumi Eren
Lemina Torreira Hakan
Zaniolo icardi Osimhen

3 forvetli sistem. Kanat olmayacak. Şu kadro defansif anlamda da gayet iyi ortasaha zaten kemik gibi. Forvet desen dünyada yok böyle 3lü. Rakipler Icardiyi mi tutayım Osimheni mi tutayım derken zaniolo zıbam zıbam geçirecek
mahmut uslu'ya bir gs onbiri yap desen bunu yazmaz yaw :d

Jelert, Nelson, Köhn, Cuesta, Yusuf Demir isimlerinin artık satılması gerekiyor, Sallai'ye de teklif varsa olur. Bunlarla ilgili bir gelişme yok mu?

jelert 11 sane barış yunus yok bugünlük bu kadar gsc kafi

Acaba bulunan formül Kavukçu ve başkanın kendi şirketleri üzerinden şahsi kefalet vermeleri gibi bir şey mi Bankadan kredi çekerken kefil olmak gibi? Yada kefalet sigortası diye bir şey varmış öyle bir şey mi?

mahmut uslu'ya bir gs onbiri yap desen bunu yazmaz yaw :d
M.U'nun da başka fenerlilerin de neyse...Hakan, Lucumi ve Lunin'i istemiyor muyuz? Jelert nedenli yazdıysan 9+2 bonus verdiğimiz, şampiyonlar liginde tecrübesi olan genç oyuncumuza güveniyorum ben. Zaniolo desen kafayı futbola verse çok iyi forvet olur.

Berkanı severim oyununu beğenirim de hatta bizde kalmasını da istiyorum fakat yedekliği sorun etmez olayı çok doğru değil gibi, tam tersi söyleniyordu medyada
Medya yalancı,ben daha sıkıntı çıkardığını görmedim. Berkan takımda kalmayı şahsi fikrim,hak ediyor.

Acaba bulunan formül Kavukçu ve başkanın kendi şirketleri üzerinden şahsi kefalet vermeleri gibi bir şey mi Bankadan kredi çekerken kefil olmak gibi? Yada kefalet sigortası diye bir şey varmış öyle bir şey mi?
75 lik kefalet çıkar mı onlardan yaw, o yüke girerlerse harbi helal olsun dicem

Benim bugün coşkulu olmam gereken bigundu 😬

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt