- 3 Haziran 2015
- 57.327
- 66.565
- 4.143
An itibariyle Rafael Leao dosyasi karismis durumda.
Ayrintilar birazdan...
Ayrintilar birazdan...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musiala yı kiralayabilsek kallavi 8 de kallavi sol açık da alabiliriz... ama sorun wonderkidleri türkiyeye getirmek... bu şey gibi kardeş gel sen Şırnak da 3-4 sene iyi paraya çalış. Kariyer atlaması yapabileceğin bir yer değil bu şehir ama oradan başka bir şehire gidersin gibi bir şey oluyor... genç çocuklar kariyer planlaması için frnasa ya Hollanda ya İtalya ya orta sıralardaki takımlara bile gidiyorlar ama buralara gelmiyorlar. İstanbul birmşırnak değil tabi ki ama onların gözünde hala Arap ülkeleri gibiyiz... bu bizim en büyük şanssızlığımız işte...Hep aynı şeyleri söylüyorum ama 8 numaraya kallavi birini alabilirsek 10 numaraya wonderkid harika olurdu. Karetsas kaçtı mesela Dortmund 33 milyona almış.Bu tarz veya 22-23 yaşında bir 10 numara. Rusya liginde ki çocuk mesela. Bilmiyorum izlediğim videolarda çok iyi de 90 dakika ne durumda bilmiyorum. Ben 2 senedir Sudakov diyordum O’nu Benfica aldı. Enzo Millot dedik oda u23’e uymuyor. Rodrigo Mora diyeceğim de utanıyorum artık.![]()
Acilen ölüm etkisi az olan bir pandemi çıkmalı ve futbola ara verilmelidir
Sanırım artık Abdullah Kavukçu gaza basıyor
vj bülent avatarından sonra yüzümüz gülmüyor cafom GS yüzyılını tek hamleyle bitirdin.Gs kapatılsın
Yerine millet bahçesi yapılsın
Ne istiyonuz kardeşim dağ gibi vj bülenttenvj bülent avatarından sonra yüzümüz gülmüyor cafom GS yüzyılını tek hamleyle bitirdin.
Saçın yok değil mi abiMusiala gelsin saclarini kaziticam. Ne diyorsun @Can Erden sen de var misin?
Kiralık Musiala transferi de çok saçma olacak. Seneye yine oraya oyuncu bakılacak maliyetide cabası