Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    155
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka mı faal en iyi 10 numara premiere league assist kıralını alamaz istek ölelim mi
Örnek verdim sadece. Profil olarak bahsediyorum. Genc oyuncu alip riske girmektense nispeten daha tecrubeli bir isme gitmek daha mantilik olur. Mertenste oldugu gibi. Can 40 milyon riske edilecek bir oyuncu gibi gelmiyor bana. Cogu kisi de muhtemelen boyle dusunuyor.

Halbuki bir önceki transfer döneminde Okan hoca kanat oyun kurucu profili istiyordu

Mesela gürcü vardı ya ismi aklına gelmedi şimdi

O da öyleydi

Keza Lang'da o profildi

Şimdi leao'ya olabilir demesi garip

Bunun 2 açıklaması var

Ya 10 numaraya öyle bir profil koyacak

Ya da direk at topu Osimhene at topu leao'ya döneceğiz

Ben bu yönetimi tanıyorsam pazar maça kadar bir oyuncuyu bitrme aşamasına getirir.. o kadar iddalıyımki 16-17 yıllık üyeliğimi koyuyorum ortaya dediğim çıkmazsa silin üyeliğimi bitsin gitsin.. Bunlar korkak çünkü hiç bir plan filanda yok rasgele gelecek işte 2-3 kişi..

1785269495106.webp

Ben bu yönetimi tanıyorsam pazar maça kadar bir oyuncuyu bitrme aşamasına getirir.. o kadar iddalıyımki 16-17 yıllık üyeliğimi koyuyorum ortaya dediğim çıkmazsa silin üyeliğimi bitsin gitsin.. Bunlar korkak çünkü hiç bir plan filanda yok rasgele gelecek işte 2-3 kişi..
Pazara kadar transfer imkansiz.

Yok yalandan bir isim sallamaları yeterli maç bitene kadar oyalasalar kafi

10 numara alamayacaklar belli ki madem Leao gelsin de takımın kalitesini yükseltsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt