- 1 Ağustos 2009
- 47.118
- 49.436
- 4.878
Ramos konusunda @Levent Kolpgün ağabeyin de özür borcu varOh be Ramos ya. İki gündür bu Kelhan daha önce böyle bir şey daha yaşatmıştı diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramos konusunda @Levent Kolpgün ağabeyin de özür borcu varOh be Ramos ya. İki gündür bu Kelhan daha önce böyle bir şey daha yaşatmıştı diyorum.
Ramos konusunda @Levent Kolpgün ağabeyin de özür borcu var
ilk 11 e bir adet iyi 10 sonra 3 tane de yedek alırsak sadece ortasaha da sıkıntı yasarız ama lig yine bir sekilde gider. Ama de bruyne falan gibi birisi as takıma yedege de aspirlla tarzı adam gelirse o zaman sıkıntı.En kötüsünü düşünüyorum hocam, yine iğrenç, leş diyebileceğimiz 11'imiz yok bence. Baba diyebileceğimiz bir 10 numara ve yedek forvet takviyesi ile mevcut kadroda da bir şeyler yapabiliriz düşüncesindeyim.
İyimserliğin üzerinde Cafer'imClde 7 puan toplarız gibi
Kazik fiksture denk gelmeyiz insallah
Kemalim paylaştığın harika bilgilerle tüm renktaşlarımızın şeyini genişletiyorsun ufkunuCan abim az önce bir hesap yaptım (yapay zeka sağolsun) günde ortalama 39 mesaj yazmışsin forumda 4 yıl boyunca
Seviliyorsunuz iste daha ne ulan.Can abim az önce bir hesap yaptım (yapay zeka sağolsun) günde ortalama 39 mesaj yazmışsin forumda 4 yıl boyunca
şükür rahatladım
şükür rahatladım