GSCimbom
Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv
Cihan Ağzıkara

Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 423

Cihan Ağzıkara ·

Cevap
9,9K
Okunma
450,8K
Sayfa
423/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hedef bütçeyi hiç tutturamıyorlarki, başarı var diye gündem olmuyor da ödemelerle gelirler üst üste hiç oturmuyor.

Mesela Puma gelirlerini çektikleri faktöring kredisine mi ne bağladılar geçen senenin başında.

Sürekli gaza gelip prim veriyorlar onları da ödemiyorlarmış doğru düzgün. Bir çok şeyin üstü örtülüyor da bence bu kadarı fazla artık.

Aysal sonrası bence düzgün bir kadro hiç aday olmadı, 2011deki yönetim kadrosu çok iyidi açıkçası. Şu an hitabeti güçlü basın sözcüsü dahi yok yönetimde.
Zaten o yuzden hep satin almayi bir sonraki yila atmaya calisiyorlar. Cok sorunlu gercekten.

En geç mali genel kurulda artık birşeyler olur diye düşünüyorum. Tabi ondan önce taraftar stadda filan tepkileri yönetime karşı fiziksel şiddete dönüştürmezse. Bence mali genel kurulda ibra olmalarının tek yolu taraftardan dayak yiyip mağdur durumuna düşmeleri...
Eskiden aylık divan toplantılarını inceliyordum, bunları söyleyenler var aslında ama cevap vermiyorlar.

Bir keresinde Metin Öztürk, sene sonu seçim var, seçmemek sizin elinizde dedi, bir nevi rest çekti yani ve aday dahi çıkmadı.

Mali kongrelerde de yine net cevaplar verilmiyor. Geçen yaza kadar 3 kere bedelli yaptık üstüne Florya parasıyla iyi bir ekstra gelir havuzu oluştu, bu sene de amaçları Mağazacılık’ı halka arz edip benzer geliri oluşturmaktı ama muhtemelen Türk borsası iyi durumda değil diye ya da prosedür işlerini yetiştiremedikleri için halka arz edemediler.

Localar zaten bir kaç yıllık satıldı.

Ciddi bir nakit akışı ihtiyacı var mevcutta o yüzden. Riva falan bekliyorlar da 10 yıldır tık yok.

Tüm zamanların en berbat, en sıkıcı, en gıcık transfer nöbetini geçiriyorum. Adeta kriz ve nöbet geçiriyoruz, çıldırmamak elde değil. Neredeyse dışarıya doğru bağıracağım "imdaaat işkence ediyorlar" diye. Bu yönetimin derdi ne. Galatasaray üzerinden inşaat proje vb aracılığı ile paraları cukkalama peşindeler anladık da bu arada taraftara cinnet geçirecekler.

Yönetim 1 saat sonra kolpa haberleri salar 2 oyuncuyla anlaşıldığını söyletir maç sonrasında yalanlanır geçici ortamı sakinleştirmeye çalışır ama safları terletmeden yarın en sağlam tepkiyi göstermeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri