Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.772
- 91.992
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlışın var dostum sakatlanmadı siz takıntılısınız herifeBu sinbo dkda bir sonraki maça oynayacaktı demi. Bir şeyi yoktu koşuyordu falan.
1 aydır arazi herif. Sırf şundan dolayı bu herifi kilitlerim bir yere kurtulurum.
Dursun ödesin milletin başkanları çuvalla para akıtıyor bizimkisi olan parayı da hiç ediyorLeao’nun parasını Kavukçu ödesin.
Ben de isterdim Salih özcan ve onyedikayı şahsen yeteneği geç nicelik olarakta eksik takımValla başkasını bilmemde ben alınsın dedim daha bedava yerliyi bile alamiyorlar. Ucukwu fazla oynamaz bile sözleşmesi uzamasin diye. Böyle saçmalıklar yapıp yabancı kuralı bizi zorluyor demesinler. Beceriksiz bunlar
Yaa millet kafayı sıyırdı iyice sosyal medya yıkılıyor tamam takım kötü oynadı falan ama bu takım bu oyuncu grubu yetersiz düşüşte bile olsa öyle al lig size hediye olsun diyecek bir takım değil gene son haftalara kadar çekişiriz derbilerde belli olur herşeyAbi Osimhen bu takımda niye kalsın gider cart curt yazıp durmayın, adama 21 maaş veriyoruz her maç 40 bin kişi 50 bin kişi adama kucak açıyor, bu parayı yeri geldiğinde bizi cendereden çıkarsın diye veriyoruz zaten
Bu takımda niye dursun gider zaten o şu bu giderse de kendi bilir valla şu eziklik psikolojiniz bambaşka
Biz seni hak etmiyoruz bilmem ne, hee biz devreye girmesek 2 sene önce Arabistan’a gidiyordu
Böyle söyleyince de millet Osimhen düşmanı zannediyor
17ka'yı bizimkiler 25 m euro derken adamlar 9 m euro'ya aldı sorun burada bence bizim taraftara bir takım yalanlar söyleniyor.Ben de isterdim Salih özcan ve onyedikayı şahsen yeteneği geç nicelik olarakta eksik takım
Geçen sene o paraydı adam bu sene istemedik bu arada herifi17ka'yı bizimkiler 25 m euro derken adamlar 9 m euro'ya aldı sorun burada bence bizim taraftara bir takım yalanlar söyleniyor.
o yalan ortaya çıktı zaten Aral muhabbetinde. Bct 40m istiyorlar diye geziniyordu ortalıkta17ka'yı bizimkiler 25 m euro derken adamlar 9 m euro'ya aldı sorun burada bence bizim taraftara bir takım yalanlar söyleniyor.
Taraftar istemiyor herifi yaptıklarından ötürü herşeyden önceTam bizim bu orta saha ile press oyunu haricinde fazla alternatifimiz yok onun için duran top golleri de lazım olduğundan Singo - Sara satıp u23 sağ bek, Laporte, Reijnders ve Hakan alalım yazacaktım ki adam fb ile görüşüyormuş.
Yani artık hoca mı istemiyor yönetim mi istemiyor bilmiyorum ama bizimkilerdeki Hakan'i istememe durumu çok garip.
Zaten sorun burada muhabirler içerinin yansıması çünkü onlarda içeriden haberleri alıp aktarıyorlar aslında rezaletin boyutunu daha net ortaya çıkarıyor içerisi böylese bu takımın bu durumda olması gayet normal.o yalan ortaya çıktı zaten Aral muhabbetinde. Bct 40m istiyorlar diye geziniyordu ortalıkta
Taraftarı geçelim. Çoğu Fabrizio fener haberi veriyor diye kurulan tipler.Onlara kalsa Gardi bile sadece bizim için çalışsın.Taraftar istemiyor herifi yaptıklarından ötürü herşeyden önce
Geçen sene o paraydı adam bu sene istemedik bu arada herifi