Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.327
- 20.776
- 2.973
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 Türkle oynarsın aynen![]()
amme hizmeti
![]()
Değil 30 milyon 3 milyon veren haindir.Bu arada Lesley‘i de almadik sayin, mecbur olmadikca oynatilmayacak
Asla 30 milyon gömmek istemezler buna
Gecen senenin sonlarinda kadronun pili bitti ufak capli bir degisim sart diye bas bas bagirdik
3-4 cok ekstra transfer gelmezse bu sene cok kötü gecer, SL‘de 2-3 puan anca toplariz en fazla
Yoo kimse rahatlamamıştı o günde yalancı obez taraftar adama yalancı diyip arkasından sövüyordu.Hatırlıyorum İcardi'nin bonservisinin alındığı dönemde bu kadar olmasa da taraftar üzerinde yine bir telaş vardı. Daha İcardi açıklanmamış, Arabistan iddiaları vardı. Zannedersem yine Avusturya'da kampta Erden Timur çıkıp basın toplantısı yaptı, samimi, sohbet havasında her şeyi cevapladı. Hastaydı adam hatta o açıklamaları yaparken.
Çok mu bilinmeyen şeyler söyledi, müjdeler mi verdi, hayır. Ama rahatlatmıştı taraftarı, en azından ne durumdayız anlamıştık.
Şu an muhatap bile yok.
Günün sonunda o dönem yüzünden kaybettik Erden Timur’u, daha komiği o dönem harcanan total bonservis bedeliHatırlıyorum İcardi'nin bonservisinin alındığı dönemde bu kadar olmasa da taraftar üzerinde yine bir telaş vardı. Daha İcardi açıklanmamış, Arabistan iddiaları vardı. Zannedersem yine Avusturya'da kampta Erden Timur çıkıp basın toplantısı yaptı, samimi, sohbet havasında her şeyi cevapladı. Hastaydı adam hatta o açıklamaları yaparken.
Çok mu bilinmeyen şeyler söyledi, müjdeler mi verdi, hayır. Ama rahatlatmıştı taraftarı, en azından ne durumdayız anlamıştık.
Şu an muhatap bile yok.
Kufrun bahanesi olmaz.Orçun rtş uzun ceza almaz inşallah.
En sonunda isyan etti.
Ben öyle hatırlamıyorum. Herkesi memnun edemezsin zaten de çoğunluk olarak tepkileri azaltan bir basın toplantısı olmuştu. Yol haritasını çizmişti ve neyi amaçladığımızı samimi şekilde anlatmaya çalışmıştı.Yoo kimse rahatlamamıştı o günde yalancı obez taraftar adama yalancı diyip arkasından sövüyordu.
Bu ülkede malesef geçmiş olmaz gelecek de olmaz sadece anlık yaşanır.
Adamcilik bize de bulaştı. 3 tane iyi adam gelsin bak yağlı suratını emcukleyeyim demeye nasıl başlıyorlar. Bir bok olmaz bizden
Ahmet'im yazı tura bile atasim yok ben 27-28 nöbetindeyim oraya gelSezon sonu şampiyonuz inancım tam her sezon başı oluşan karamsar hava mevcut kadronun da yeterince iyi olacağını düşünüyorum finalde herşeye rağmen olumlu düşünmek istiyorum
KatılmıyorumTorreira da geçen seneden devam edecek gibi duruyor nerde o dominant performans son 1,5 yıldır doğru düzgün yok. Orta saha 3lüsü komple değişmeliydi gittik Ugo aldık ah ah oyuncu da bulamıyoruz premier ligden oyuncu alıyoruz en kötüsünü buluyoruz. Fransa’dan orta sınıf ucuz bir adam alsak ancak o bu şekilde çıkardı ..