Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    155
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne iletişimsizliği ya. Hala alttan alta yanlıyor bu muhabirler. Transfer yapacaksınız arkadaş. Rakibin cebinden koyuyorsa, sen de koyacaksın. Adalet yoksa koyacaksın. Benim takımımın ne eksiği var. Hepsinden büyük marka. Çıkarın koyun parayı indirin yıldızları. Yoksa da defolun gidin lan. Bıktım artık sizden de, çingene pazarlıklarınızdan da.

Geniş kadronun ligin ilk devresi gerekli olduğunu ne zaman anlayacaklar acaba

Geçen sene de tersini yaptık

geçen sene 14-15 kişi ile sezonu bitirdiler. Bu sene 11-12 kişi ile sezonu geçirme challenge yapacaklar anlaşılan

İtalyanın ikinci lig ekiplerinden 2 maçta 5 gol yiyorsun, skor yok.. Ağır antrenmanmış, şuymuş, buymuş külahıma anlatsınlar..

Oynadığın takımlar atla, deve değil..

Teknik heyeti de, yönetimi de tam bir beceriksizler ordusu.. Ne A planları var, ne B planları.. Saldım çayıra mevlam kayıra zihniyetindeki bu beceriksizlerden bir cacık olmaz.

Rakipler kendilerinden daha beceriksizler tarafından yönetildikleri için kendilerini başarılı görüyorlarsa bu kulüp bitmiş demektir..

Şampiyonluk maçına çıkıp, 4 tane yiyen ekipten 4 kişi gitti, 1 tane ne vereceği belli olmayan kiralık bir adam geldi..

Eminim bugün bile kimi transfer edeceklerine dair tek bir fikirleri yoktur.. Piyangodan kim çıkarsa artık..

4 sene üst üste şampiyon olmuş CL faktörü Rams Park taraftar faktörü varken Osimhen ve Sane gibi yıldızların olduğu yere koşa koşa adam gelir getirmesini bilirsen

Yusuf Akçiçek çöpü istemek nedir ya. Adam gibi stoper alın bıktım valla.

Chat odasına bağlanıp fenerin kadrosunu sayarken "çöp,çöpinho, çöp oğlu çöp" diyerek onları delirttiğimiz günler geride kaldı.Artık bizim kadromuz çöpinho oldu

Rakiplerimiz o kadar kötü yönetiliyordu ki bir kaç futbolcumuzun insan üstü performansı sayesinde buralara kadar geldik. Ama bu saatten sonra deniz bitti bak rakibin kimlerin peşinde kimleri transfer etti. Sen gittin normalde tinercilerin alacağı adamı aldın. Bağıra bağıra facia bir sezon geliyor beyler büyük tepki şart hem stadda hem divanda yoksa bu günleri çok ararız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chat odasına bağlanıp fenerin kadrosunu sayarken "çöp,çöpinho, çöp oğlu çöp" diyerek onları delirttiğimiz günler geride kaldı.Artık bizim kadromuz çöpinho oldu
ŞÜKRÜÜÜÜ

Trending Troll GIF

1. hedef CL olmalı lig için transfer yapmıyoruz zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt