müthis postTransfer yapilacak , transfer yapilacak , transfer yapilacak
anladik anasini satiyim , her mikrofonu alan ayni seyi diyor. Is isten gectiksen sonra ebesinin orekesine soxunlar transferi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
müthis postTransfer yapilacak , transfer yapilacak , transfer yapilacak
anladik anasini satiyim , her mikrofonu alan ayni seyi diyor. Is isten gectiksen sonra ebesinin orekesine soxunlar transferi
Podolski Sneijder ayarında birtane topçumuz yok ön tarafta saneden Yasin öztekin katkısı alamıyorsun bir tek Osimhen Burak’tan baya baya iyi geri kalan ofanstaki 3 pozisyon her türlü daha iyiİronidir inşallah.Okurken güldüm çünkü
Çünkü çöpJadon Sancho hala bostaymis.
Osimhen de dün çok iyi değildi ama onu yalnızlığına veriyorum...Podolski Sneijder ayarında birtane topçumuz yok ön tarafta saneden Yasin öztekin katkısı alamıyorsun bir tek Osimhen Burak’tan baya baya iyi geri kalan ofanstaki 3 pozisyon her türlü daha iyi
Osimhende takımın geri kalanıda toparlar abi sezon başı daha normal de kötü görünmeleri iyi oldu baskı arttı lig başladıktan 2-3 hafta sonra hepsi kendi ritmini bulur sorun olmaz o hususta ama işte alternatifli kadro lazımOsimhen de dün çok iyi değildi ama onu yalnızlığına veriyorum...
konyali olduğu için istiyorsun yalan söylemeAdil Demirbag , hem bonservis olarak hem maas olarak ikisinden de ucuz ve prime doneminde
Elimizde bu kadar çıkmamız gereken oyuncu varken nasıl takas + nakit yoluyla ilerlemiyoruz böyle oyuncular için aklım almıyor. Kaan ve Arda'dan bin kat daha güvenilir bir yedek alternatifi oysa ki.Adil Demirbag , hem bonservis olarak hem maas olarak ikisinden de ucuz ve prime doneminde
Musiala o düzeyde olsa Bayern niye bıraksın?Bayern musialayı bırakıyorum dediği anda real arda brahim falan kim varsa kapının önüne koyar alır hemen
BU adamı alın abicim ya bırakın Yusuf falanAdil Demirbag , hem bonservis olarak hem maas olarak ikisinden de ucuz ve prime doneminde
Enciso gelse daha iyiCan Uzun konusunu 45 m euro + 5 m euro bonusa tamamlarız.
Alalim demedik ki yav.Greenwooda Sancho ile mi cevap vereceksiniz arkadaşlar?
Sancho Manu döneminden beri tam olarak ne yaptı? Bir Villa da az çok kipirdadi. Mental sorunlu. Öz güveni yok
6 yıldır adam gibi top oynadığı maç sayısı 4-5 filan