GSCimbom
Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv
Cihan Ağzıkara

Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 121

Cihan Ağzıkara ·

Cevap
9,9K
Okunma
453K
Sayfa
121/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000059925.webp

Hala forma sponsorluklarından ses seda yok. Asıl sıkıntı taraf o şu an. Ne zaman sponsorluklar ile ilgili bir haber gelir hemen ertesine transfer de gelir. O yüzden sponsorluk haberlerine bakmak lazım gibi geliyor bana.

Hala forma sponsorluklarından ses seda yok. Asıl sıkıntı taraf o şu an. Ne zaman sponsorluklar ile ilgili bir haber gelir hemen ertesine transfer de gelir. O yüzden sponsorluk haberlerine bakmak lazım gibi geliyor bana.
Aga bir sponsorlukları birer yıllık mı yapıyoruz? Bence daha sponsorlukların süresi dolmamıştır boş sponsorluk yoktur gibi geliyor

Burhan; senin kendi haberinin arkasında durmanda sakınca yok. Ama taraftar senin arkanda durmak için sıraya geçtiğinde senin açından büyük sıkıntı olacak.

Yav bir taraftan diyorum bu Musiala transferi olmasa daha iyi sanki. Osimhen gibi olacak sonu. Adamın değeri 80-90 milyon euro seviyesinde. Bize gelip 3-4 yıl sıkıntı çektirmeyecek biri olmalı. 8 numaraya Reijnders gibi birini alırsak genç 10 numara daha çok işimizi görür.

Yav bir taraftan diyorum bu Musiala transferi olmasa daha iyi sanki. Osimhen gibi olacak sonu. Adamın değeri 80-90 milyon euro seviyesinde. Bize gelip 3-4 yıl sıkıntı çektirmeyecek biri olmalı. 8 numaraya Reijnders gibi birini alırsak genç 10 numara daha çok işimizi görür.
Yetiştirici miyiz biz ne münasebet?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt