- 20 Eylül 2009
- 19.179
- 17.728
- 2.773
Ben ziyaretçi olarak 1 ay foruma girdiğim zamanlara tekabül eder sanirimNe zaman müsbit gelişmeler olur acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ziyaretçi olarak 1 ay foruma girdiğim zamanlara tekabül eder sanirimNe zaman müsbit gelişmeler olur acaba
Oyuncu gitmek istemiyor + bekliyor leaobu milan leaoyu 50 altına bırakmaz araplar neden almıyor onu anlamıyorum mesela
Zannımca bu hızda gidersek ki her sene hızımız bu. 15-30 Ağustos müspet gelişme bekleyebiliriz. Yine "fırsat transferi" balımızın tutması çok elzem gözüküyor.Ne zaman müsbit gelişmeler olur acaba
Statta bir askin olayim çalsinda gör :dCumartesi maç vakti gelsinde bi istifa diye stad inlesin
Dursun Kavukçu yu devre dışı bırakınca pr cı da haber alamıyor artıkhaluk haber alamadığı için yönetime dümdüz gitmiş transfer yapamalarından vurmuş yönetimi.Ben artık sadece yönetime değil haluka da güvenmiyorum
Süleyman Rodop: "Galatasaray'da transfer sürecini yöneten isimlerle görüştüm.Aldığım mesaj net: ‘Çok iyi bir 10 numara almadan ve eksik bölgeleri tamamlamadan sezona başlamayacağız!’Ne diyelim ki? Israrla verilen cevap bu."
Bu oneriye uyuyorum o halde buyrun