- 23 Ocak 2019
- 25.560
- 33.252
- 2.273
Transfeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
Can uzun boş ise net 10 numara kim merak ettim o net 10 numarayıOrtasaha değişmeli. Özellikle kimsenin burun kıvıramayacağı bir 10 numara şart. Can Uzun falan filan boş iş. Net bir 10 numara getireceksin yoksa lig gider.
Sara’yı 3e 5e bakma gönder. Bir maç iyi 3 maç kötü bir orta saha olmaz. Adam gibi bir orta saha şart.
Barış Alper ŞL maçlarında iyi, ligde kötü. Dar alanda becerisi düşük. O zaman bu ihtiyacı karşılayacak sol kanat şart.
Apo’nun artık suyunu çıkardınız yeter. Her sene 45-50 maç oynuyor. Bir sol stoper alın bir zahmet.
Yedek santrafor zaten söylemiyorum.
En az 4 ilk 11 seviyesinde oyuncu lazım. Alabilirler mi ? Bilmiyorum. Alamazlarsa işimiz zor.
Bu arada tamamen teori bence arka planda sağlam bir isim için uğraş var kontenjan o yüzden tutuluyor boşta bu Haluk’ta bunu biliyor ama isim ve bilgi alamadığı için kuduruyor olabilirhaluk haber alamadığı için yönetime dümdüz gitmiş transfer yapamalarından vurmuş yönetimi.Ben artık sadece yönetime değil haluka da güvenmiyorum
keser kesmez orasını bilemem ama sane konusunda çok gereksiz gömülüyor bence takımsa eli ayağı düzgün nadir oyunculardan sağlam bir 10 no ile oynatılmalıLeao helsin Sane’yi kesemez o kadar net konuşuyorum.
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Temmuzda son üç gün reyiz yüzde 90.32 si bittileao stratejimiz dogru bence. u23 falan olsa daha ozel bir durumu olabilirdi anca. makul gordugumuz sekilde olmadiktan sonra gerek yok. onun da temmuzun ortasinda olmayacagi belli.
Temmuzda son üç gün reyiz yüzde 90.32 si bitti
Son günlerde Galatasaray istediği kalitede oyuncuları bulamadığı için başkan boşa para harcayıp risk almak istemiyor devre arası için çalışmalar başlayacak diye haberler bekliyorum.Bunlar ciddi ciddi son güne kadar oyalayıp transfer yapmayacaklar.