Okan Akcay
Kırmızı Üye
- 18 Ocak 2011
- 1.627
- 1.284
- 1.563
Hayır Linz.Hayir münih
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır Linz.Hayir münih
EvetHayır Linz.
bok gibi topçu bizim nhaga bile top diye oynar bununlaEn az 30 isterlerdi valla. Bu komik fiyata bırakmaları da garip valla.
2 sezon önce UEFA'da oynadığımız maçta bizi perişan etmişti.
Bulan ucuz oyuncu buluyor. Marketten alır gibi alıyor ama bizimkiler sorsan dünyanın en zor işiymiş gibi davranıyorlar.
Buna anasını babasını bıçaklayacaklar var sen fitim diyon nurimŞuna fitim;
-----------Osimhen-----------
Leao--------Can---------Barış
Can yerine Enciso'da olur. Musiala zaten hayal konuşmaya gerek yok.
izlediğim bir adam değil. Sadece UEFA maçında bizimkileri perişan etmişti onu net bir şekilde hatırlıyorum.bok gibi topçu bizim nhaga bile top diye oynar bununla
Kapatın dükkanı boşa elektrik filan yakmasın
15'nden sonra tekrar bakarız
Şuna fitim;
-----------Osimhen-----------
Leao--------Can---------Barış
Can yerine Enciso'da olur. Musiala zaten hayal konuşmaya gerek yok.
Bir bekin asli görevi savunma yapmaktır,Barış bunu kanıksayamadı ve beceremedi.Salai bunu başardığı için başarılı oldu çünkü farkındalık sahibi bilinçli bir oyuncu.Barış Alper kariyerine açık veya forvet olarak devam ettiği sürece gelişmez elestirilmeye devam eder..
Bek oynarken daha faydaliydi
Geriden önü açık geliyordu
Daha geniş alan buluyordu.
Bekten hiç çıkarmayacaktik
Teknik kapasitesi bu kadar düşük bir oyuncu
Ilerde oynayamaz
Ne bileyim abi Bruno'lar, Musiala'lar havada uçuşunca insan ister istemez buna fitim diyorBuna anasını babasını bıçaklayacaklar var sen fitim diyon nurim
Liveyide 2 kere yendigimizi hatirla Atl.il3 berabere kalip galibiyeti kacirdigimizi hatirla mutlu olŞampiyonluk maçında Samsun'dan 4 yemiştik bunuda yine hatırladık bir kez daha utanıyorum.
Bravo nedimim ar damarı çatlamış yönetimin suratına hakikatleri tükürmeye devam etmilan'ın satmaya çalıştığı adama zorunlu olmayan kiralama teklifi yapmanın manası nedir milan'dan küfür yemeye mi çalışıyolar
Şöyle diyeyim o zaman Sane'nin yedek olduğu her hücum hattına okeyimfit olduğun hücum hattına bak
bu kadar mütevazı olma rtaş