Federasyon Federasyon ve başındaki zat da Başkan olsa açıklama yapıp lan 50 milyon nereye veriyorsun Fenerbahçe der ama Fener kuklası bir ne idiğü belirsiz olunca istediği gibi at koşturuyor Tarla sürme uzmanı Aziz
Benim anlamadığım tek husus şu:Dursun’a guvenen taraftarda hata zaten. Su ana kadar bir tepki yuruyusu olmamasi rezillik. Mutsuzlugun sadece sosyal medyada oldugunu saniyorlar.
İtalyanca nasıl söyledi acabaAziz Yıldırım bize hayır duası edecek öyle mi guleyim bari

Habercisi çekinerek yorum yapıyor,taraftarı çekinerek yorum yapıyor ne baskıcı bir ortamda yaşar olduk,üstelik en başarılı dönemleri yaşıyoruz.Söven sövsün. Can bence bize lazım bir oyuncu potansiyeli de çok yüksek. Alabilirsek o yüzden ben sevinirim ve bize de özellikle skor tarafında bir çok sorunumuzu çözeceğini düşünüyorum. Alabileceğimize inanmıyorum o da işin başka bir boyutu.

Bu adam transfer sezonu açılır açılmaz Sane'yi nasıl çekti acaba, çok acayip.Benim anlamadığım tek husus şu:
Sezon biter bitmez 4-5 transfer yapacağız eksik bölgeleri biliyoruz diyen kendileri. Ve en büyük eksiğimizin ayan beyan neresi olduğu besbelli ve 2 senedir sürüyor.
Şuana kadar yüz kere indirmeleri gereken oyuncunun çalışması hiç mi yapılmadı.2 senedir biz o mevkisiz götürüyoruz/götürmeye çalışıyoruz. Bunun bir açıklaması olamaz Bu mevki için hala en iyisini yakalamaya çalışıyoruz denemez denmemeli.
daha genc dursuna gore hala is var demektirBzde nedense garip gureba işler çok dönüyor onu hiç anlamıyoruz.Mesela Mehmet Özbek ismi neden çıktı ben hala oradayım.
Çıtayı inanılmaz yükseğe çektiler.Ondan olabilir mi acaba?Habercisi çekinerek yorum yapıyor,taraftarı çekinerek yorum yapıyor ne baskıcı bir ortamda yaşar olduk,üstelik en başarılı dönemleri yaşıyoruz.![]()
kellesini de koymuş muBCT: Leao yem

baris sagda daha etkin oldu gecen sene son zamanlardaLeao'nun keseceği isim illa niye Barış olarak bakılıyor? Sane formsuz ise kesik yer, Barış sağa geçer.
Leao özelinde demiyorum bunu ama bize asıl sol kanat lazım zaten. Fakat Lang profilinde biri olmalı kanat/forvet yerine.
Bizim yönetim tersini düşünüp Leao santrfor da oynar dİye düşünür tabi.
kelle koltukta geziyor adam zatenkellesini de koymuş mu![]()
Yem tabii, ana hedef RaphinhaBCT: Leao yem
Raphinha rafa kalktiYem tabii, ana hedef Raphinha
Bence bct yemBCT: Leao yem

Haberci yönetim yanlısı gibi anlaşılmaktan çekiniyor.Burda da vizyonsuz yaftası vb. yeme çekincesi var.Çıtayı inanılmaz yükseğe çektiler.Ondan olabilir mi acaba?
Sağda diğ çizgiye hareket etmek zorunda kalıyor düz ayak olduğu için o yüzden daha çok pas atmak zorunda kalıyor. Solda oynadımı şut imkanı doğuyor...baris sagda daha etkin oldu gecen sene son zamanlarda
ilginctir solda daha golcuydu ama bu sanirim diger oyuncularin ona alan acmasi ve kosu yoluna attigi paslardan oturuydu
solda alip goturdugu toplardan verim alamazken sagda kanat oyuncusu olarak daha uretken oluyor baris
sol icte tamamen ice kat ededen golcuye donusuyor