GSCimbom
Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv
Cihan Ağzıkara

Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 195

Cihan Ağzıkara ·

Cevap
9,9K
Okunma
457,1K
Sayfa
195/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim oğlanın futbol sevdası tuttu arkadaş... dondum şarjım bitti... götüremiyorum eve... hiç otoritem yok bu çocukta arkadaş... patronum gibi herif...

“Burhan’ı da o gün aradım söyledim. Çok severim Burhan’ı haberleri yanlış çıkabilir ama Burhan’ın hiçbir zaman sallama haber yapmayacağını kendim eminim"
Olum kendi ağzınla demişsin "haber yanlış çıkabili" bildiğin sallama işte :asd:

ya şu muhabirleri gereğinden fazla ciddiye aldığınız için bu oluyor

size ne olm hangi muhabir ne demiş

ben de muhabir olsam kaynaklarım (?) veya bizzat gtüm bana hangi ismi söyle derse söyleyebilirim

sinek gibi etrafında dolanıp izleyip twitterde paylaşıp admalara para kazandırmayı bıraktığınız zaman bu meslek de düzelir

leao alalım sonra üstüne can uzun çekelim

takımda 1 tek oyun kurucu olmasın ama, sara'yı da satalım yerine 8 almayalım hatta üstüne enciso çekelim

tüm takım langırt gibi dikine gitsin

ya şu muhabirleri gereğinden fazla ciddiye aldığınız için bu oluyor

size ne olm hangi muhabir ne demiş

ben de muhabir olsam kaynaklarım (?) veya bizzat gtüm bana hangi ismi söyle derse söyleyebilirim

sinek gibi etrafında dolanıp izleyip twitterde paylaşıp admalara para kazandırmayı bıraktığınız zaman bu meslek de düzelir
Bir tek bizimkilerin mallardan olusuyor olmasi ve 1 tane haber bile tutturamiyo olmalarinin sebebi beceriksiz heriflerin gs markasi altinda dolusmasi degil yani :asd: Bazi şeyler de basittir olum her şeyde bir gizli neden ariyon ya şu olsa bu olmaz vs :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt