Ferdi Türkiye'ye dönecek olsun Galatasaray'a aldırmazlar, Fenerbahçe'ye döndüdürler onu bir şekilde.Amelasyon isteyen mevkileri yerli yap yaratıcılığa ihtiyacın olan mevkilerde elini kuvvetlendir.Git Ferdi’yi al gel mesela o paraya.
Ferdi Türkiye'ye dönecek olsun Galatasaray'a aldırmazlar, Fenerbahçe'ye döndüdürler onu bir şekilde.Amelasyon isteyen mevkileri yerli yap yaratıcılığa ihtiyacın olan mevkilerde elini kuvvetlendir.Git Ferdi’yi al gel mesela o paraya.
Paraya bakar valla.Ferdi Türkiye'ye dönecek olsun Galatasaray'a aldırmazlar, Fenerbahçe'ye döndüdürler onu bir şekilde.
Öncelikle biz her önümüze gelene 30-40 verir hale ne ara geldik?vermek zorunda mıyız.suana kadar her iki kanatada 2 pırpır cekmeliydik.Fakat itibarda tasarruf etmediğimiz için en iyisini bekliyoruz.en mükemmeli en ulusu.Boyle olmaz olsun yaaaAmelasyon isteyen mevkileri yerli yap yaratıcılığa ihtiyacın olan mevkilerde elini kuvvetlendir.Git Ferdi’yi al gel mesela o paraya.
Para önemli mi ? Fenerbahçe kaç yıldır harcıyor Uefa'dan ceza aldı, Tff güya Kerem in sözleşmesi icin soruşturma açmıştı ne oldu ? Asgari ücretten oynuyor Mert Hakan da öyle uzattı, Asensio limite uymuyordu aldılar adam kaç maç kurtardı. Bir iş adamı gelir verir parayı fenere getirir yani bu iş parayla olmaz.Paraya bakar valla.
E Kazımcan diyorum beğenmiyonuzÖncelikle biz her önümüze gelene 30-40 verir hale ne ara geldik?vermek zorunda mıyız.suana kadar her iki kanatada 2 pırpır cekmeliydik.Fakat itibarda tasarruf etmediğimiz için en iyisini bekliyoruz.en mükemmeli en ulusu.Boyle olmaz olsun yaaa
Sana kötğ haberim var. Seneye de bu omurga devam ederBu doygun takım rakiplerimiz ciddi mallık yapmadığı sürece şampiyon olamaz, aşırı geç kalındı, havluyu erken atarsak daha iyi olur gibi en azından istifa ederler
Hocam sana katılmıyorum.Kimyamiz bozulmadığı sürece yine şampiyonuz rahat ol sen .Rakiplerde bu yok.Olmasida çok uzun sürer.Rahat ol.Kiziyoruz ediyoruzda yine taş gibiyiz biz.Bir 10 numara alabilsek.Bu doygun takım rakiplerimiz ciddi mallık yapmadığı sürece şampiyon olamaz, aşırı geç kalındı, havluyu erken atarsak daha iyi olur gibi en azından istifa ederler
Sol açık?E Kazımcan diyorum beğenmiyonuz![]()
Getirebilse çoktan getirirdi. Ferdi neden Fener’e dönsün ki? Bence Fener’i gözünüzde çok büyütüyorsunuz. 9-10 yaş zeka seviyeli milyarderler derneği.Para önemli mi ? Fenerbahçe kaç yıldır harcıyor Uefa'dan ceza aldı, Tff güya Kerem in sözleşmesi icin soruşturma açmıştı ne oldu ? Asgari ücretten oynuyor Mert Hakan da öyle uzattı, Asensio limite uymuyordu aldılar adam kaç maç kurtardı. Bir iş adamı gelir verir parayı fenere getirir yani bu iş parayla olmaz.
Okan orda oynatıyor ya zaten her fırsatta.Sol açık?
Neden bize gelsin peki ? Türkiyeye dönerse de Fenerbahçe'ye döner adam kaç sene orada top oynadı, para olarak da senden daha fazla para verirler emin ol.Getirebilse çoktan getirirdi. Ferdi neden Fener’e dönsün ki? Bence Fener’i gözünüzde çok büyütüyorsunuz. 9-10 yaş zeka seviyeli milyarderler derneği.
Sana kötğ haberim var. Seneye de bu omurga devam eder
Dur yAa bende ciddisin sandım.2 hazırlık maçında oynadı.Bir hata yaptı sürgün yedi.Oyle kolaymi o işlerOkan orda oynatıyor ya zaten her fırsatta.
Bende aynıyım 1 haftadır oyun bile oynayamadım adam akılı kafam transferdetransfer olmadan aktivite bile yapamıyorum olsunda rahatlıyayım artık
1 milyona alırken kafaya takmadilar bu işi.Simdi dediğin gibi meblağ artınca yekün tutuyor .Maalesef.barıs 40m gıderse 9u kecıorene gıdıyormus dogru mu ???
vay anasını ya bu ne rezıllık ya satmayın olene kadar oynasın
barısı satıp 50 ye can uzun kıtlıcekler
totalde 20 zarar
can barısın tırnagı etmez