Hasan Bekir
Berlin Panteri
u23 demişti bir de o Arabistan'dan isim ama Saimon Bouabre diye bir oyuncu dışında uyan yok. Millot diyorlarsa o u23 değil.Seten arabistandan bir 10 bakiyorlar demisti odur farkli çografya
u23 demişti bir de o Arabistan'dan isim ama Saimon Bouabre diye bir oyuncu dışında uyan yok. Millot diyorlarsa o u23 değil.Seten arabistandan bir 10 bakiyorlar demisti odur farkli çografya
Ben bilerek ceza aldım hocam ağustosa kadar transfer olmaz dedim,niye durayım nöbette bos yereSergen sen uzunamandir yoktun.Sana bir soru soracağım biz ne ara böyle bol keseden atar olduk gençleri unuttuk.Dunya üzerindeki tüm ucankuslara sulanır olduk?Altyapı maltyapi neara hakgetire oldu?Biz sirazeyi nerede kaçırdık.
Hadi bakalım.Insallah umutların boşa çıkmaz.Ben bilerek ceza aldım hocam ağustosa kadar transfer olmaz dedim,niye durayım nöbette bos yere
30 temmuzdan sonra hareketlilik olacağını biliyodum
30 temmuz 13 ağustos arası feci olur muhtemelen gündeme bakarsak
Net umutluyum
Benim umudum sizin umudunuzHadi bakalım.Insallah umutların boşa çıkmaz.
Yusuf'u konuşmuştuk hatırlarsan ama böyle doyumluk goremedikki.Keske kadroda olabilse.Berati zaten takip ediyoruz ama kuvvetlenmesi lazım.Cociklar çok celimsizler yAa Armando- dahil.Sana birde Sirachani soracağım biz bu çocuğu niye hiç göremedik bir türlü.Idmana bile almıyor kampa giturmuyorlar.Biz bu çocuğu 10 numara diye almadikmi?Benim umudum sizin umudunuz
Surda 6-7 gün daha dişinizi sikin ama tahminime göre o günlerde resmiyete varacak işlerin de bugünlerde haberi cikar net
Tekrar ekleyim :Berat lus topsuz oyunda çok iyi ve futbolu biliyo
Yusuf Sivaslioglu bi lütuf
Yani baris 45e giderse doye ağlamaya luzum yok,devamını sağlamak lazım genclerle
Hiç izlemedimki onuYusuf'u konuşmuştuk hatırlarsan ama böyle doyumluk goremedikki.Keske kadroda olabilse.Berati zaten takip ediyoruz ama kuvvetlenmesi lazım.Cociklar çok celimsizler yAa Armando- dahil.Sana birde Sirachani soracağım biz bu çocuğu niye hiç göremedik bir türlü.Idmana bile almıyor kampa giturmuyorlar.Biz bu çocuğu 10 numara diye almadikmi?
Birer ikişer katmamiz lazım ama nasıl?Hiç izlemedimki onu
Biz furkan ve forvet yalin dileki rotasyona katsak kimsenin yerli derdi olmazdı inan
Ogulcan var daha bi de,o varken sirachan falan boş iş
Once çok güçlü bi 11 kuracağız mesela ic sahadaki maçlarda erkenden fişi çeken,sonra Furkanı son 20 dk forvet arkasina atacağız yavaştanBirer ikişer katmamiz lazım ama nasıl?
Ada yida unutma.Once çok güçlü bi 11 kuracağız mesela ic sahadaki maçlarda erkenden fişi çeken,sonra Furkanı son 20 dk forvet arkasina atacağız yavaştan
Rjienders mi aldık?Onun yanında ogulcana 10 dk sure vereceksin 3-0 giden bi maçta
İkisi de pırlanta gibi ve zekaları ile top diue oynarlar herkesi
Adayı kanat forvete çekmeli birazAda yida unutma.
Muhtemelen gidiyo hocamsağ bekte yine sallai olacak as olarak dimi
Oynamalı.Ben onu bilir onu okurum.Adayı kanat forvete çekmeli biraz
Ya da serbest olacak
Ada ortasaha alıp topu gider, rakibi gecer,ya kendine şut imkanı yaratır ya da verkaca girip pozisyona sokar
Singo tüm sezon ayakta kalabilirse bu sezon Singo oynar.Kalabilirmi acaba işte o soru işareti.sağ bekte yine sallai olacak as olarak dimi