Para mı yiyemiyorlar bu can işinden anlamadım. Almanya ligi şampiyonlar ligi oynayan 20 yaş Türk statüsünde oyuncuya değil kapalı kutu adamlara gidiyoruz sürekli.Batrakov yerine Can Uzun alsak daha iyi olurdu sanki.
35 yaşında Musiala gelir. Ben demiştim diye çıkar piyasayaToplum olarak utanma duygusunun kalmamis olmasi gercekten üzücü
Adam kellemi koyuyorum dedi büyük yeminler etti ve herkes tarafindan yalanlandi
Insan bir süre utancindan kenara cekilir sessiz kalir ama adam hala baska oyuncularla ilgili haber vermeye devam ediyor
Aslında tam olarak odegaard kariyeri beklentim var. Ne kadar patladı desek de beklenti ve kariyer noktası konusuna benim gözümde uçurum var.Sen, ben, Okan Buruk, Dursun Özbek bu şekilde düşünüp teklif yapabiliriz sıkıntı yok, önemli olan bizim ne düşündüğümüzden çok futbolcusunu kiraya verecek olan kulüp oyuncusu için ne düşünüyor?
Adamlar Endrick’e o parayı yarın gelip Ballon d'Or alsın diye vermedi ki. 18-19 yaşındaki hiçbir Güney Amerikalı santrfor Avrupa’ya adım atar atmaz 'takımı yakıp yıkmaz'. Vinicius bile ilk 2 sezonunda kale ağzından topu dışarı atıyordu, taraftar 'bundan bir şey olmaz' diyordu; bugün dünyanın en iyi kanat oyuncusu.
Rodrygo veya Brahim Diaz seviyesi dediğin şey zaten dünya futbolunun %1’lik dilimi. Endrick şu an gelişim sancısı çekiyor olabilir ama o yaştaki bir oyuncu için 'gelişemedi' hükmü vermek çok erken. Zamanında Martin Odegaard için de aynı şey söyleniyordu, adamın 23 yaşında nerede patladığını gördük.
Dün zaten taktikleri almistir birisinden.bugün çıkan “bitmek üzere” olan transfer haberlerinin hiç biri inandırıcı olmaz. Yarın ki maçtan önce gaz almaya çalışıyor yönetim
Reis 40 mde elimize 32 geçiyo. RezaletBarış için 40 milyon euro veriyorlarsa kabul edilir. Hatta açılış teklifi ise 45'e bile satılır.
Mizahın sırası değilBatrakov yem
Neyi rezalet acaba az para mı 32Reis 40 mde elimize 32 geçiyo. Rezalet