Nedim Sertel
Büyük Kaptan
ahahahah baba topçunun alasını almamız gereken mevkiye hayatında rusya'dan dışarı çıkmamış bi genç yetenek alıyoruz.
inşallah baba bi 8 numara gelir. yoksa gg.
ilk defa sana katılıyorum nedimdaşahahahah baba topçunun alasını almamız gereken mevkiye hayatında rusya'dan dışarı çıkmamış bi genç yetenek alıyoruz.
İçme.20lik dişimi çektirdim sigara içsem sıkıntı olur mu? Uzman var mı? Sigara krizine girdim, dişi çektireli 1.5 saat oldu
yavaş yavaş futbolu öğreniyon o zaman nedimdaşilk defa sana katılıyorum nedimdaş

Başkanıma şehadet şerbeti mi içireceksin bre gafilBaşkan Rusya’ya Batrakov’u almaya giderken TC-SPL nin arkasına Ukrayna bayrağı asalım
Ikna edeceksin işte yöneticilik zaten budurElinizde Endrick gibi devasa yatırım yaptığınız bir potansiyel olsa, onu herhangi bir takıma 'Oynarsa oynar' kafasıyla bonservissiz veya garantisiz kiralar mısınız? Adamlar bizim ligdeki gibi kulüp yönetmiyor arkadaşlar. Real Madrid o seviyedeki bir oyuncuyu kiralıyorsa, gideceği takımda banko 1. santrfor olmasını ve süreklilik almasını şart koşar. Oyuncu geliştirme aklı böyle çalışır.