GSCimbom
Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv
Cihan Ağzıkara

Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 443

Cihan Ağzıkara ·

Cevap
9,9K
Okunma
450,6K
Sayfa
443/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en iyi ilk 11'in bizde olduğu konusuna katılıyorum. fakat fb ne olursa olsun cl'ye girmemeli. astana'ların, qarabağ'ların, pafos, kairat gibi takımların, hatta başakşehir'in bile bir şekilde en az bir kere katıldığı cl'ye 20 yıldır giremiyorlar. bu fb'yi avrupa futbolu için yok hükmünde kılan, transfer yaparken istisnai durumlar dışında iyi oyuncuların tercih etmesini engelleyen, acınası ve rezil bir durum. bu şekilde devam etmeli.

biz kadromuzu güçlendirerek iki kulvara yetebilmeyi hedeflemeliyiz. fb'in cl'ye katılıp yıpranmasından doğacak açığı değil.
Ben de ayni bakis acisindayim, AVL zaten yeteri kadar yipratici onlar icin, teoride lig asamasindan sonra 1 tur belki 2 tur oyanayabilecekleri icin sure olarak daha bile uzun.
O surecten de AVL den 14 mu 16 mi ne M avro ne aliyorlar toplamda...(Daha fazla oldugunu hatirlamiyorum)

bu akşam ne olursa olsun galibiyet almalıyız, maçı kaybettik diye yönetim kalkıp yarın sabah bruno'yu indirmeyecek

aynı zamanda bugün rennes 6 gün sonra da villareal maçını esas ölçü olarak gösterdi hoca, ama ne olursa olsun kendi evimizdeki sezonun ilk maçı sırf bu bile oyuncuda doping etkisi yaratmalı 3 ay sonra taraftarınla buluşuyorsun

şunun farkına varmak lazım eğer takım kötüyse, transferler de bizi bu saatten sonra kurtarmaz
Ne demiş ünlü düşünür Sinyor Terim

Gelişerek büyüyemezsen, değişerek büyürsün

Bizim değişmemiz lazım

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@dursun ozbek hani la hersey planliydi , bi bildiginiz vardi. Hergun baska topcuya gidiyorsunuz ?

Galatasaray, Porto'nun 19 yaşındaki 10 numarası Rodrigo Mora ile ilgileniyor. (A Spor)
Rodrigo Mora'nın buraya gelmesinin ihtimali yok bence. 70m€ serbest kalır maddesi vardı geçen sezon, onun altına satmayacaklardır. Avrupa'nın devleri diyebileceğimiz neredeyse tüm kulüplerin ilgisi var çocuğa. Ütopik bir isim olduğu için biz burada kendi aramızda Umut ile şakalaşırken adını anıyorduk haber falan yokken. :asd:

1785658646027.webp

@Umut Işık

Ivanovic için yarışta Como, Real Betis ve Galatasaray da bulunuyor ve kulüpler olası bir transfer için tekliflerini sundular. Ancak Benfica yönetimi, Hull City'nin sunduğu şartların daha avantajlı olduğunu düşünüyor. (O Jogo)

Rusya'daki futbolcuyu almışızdır büyük ihtimalle.Klasik Dursun'un işleri tepki var mı diye ölçtürüyodur.Kulübü büyük ihtimalle satmak istiyodur.Kolay 1 transfer bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt