GSCimbom
Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv
Cihan Ağzıkara

Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 457

Cihan Ağzıkara ·

Cevap
9,9K
Okunma
450,5K
Sayfa
457/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener ŞL’ye gitsin gidemesin olm bize ne bu kadar

Fener şlye giderse ebelerinin rahmini tersten görürler o kadroyla bunları kucaktan kucağa alırlar talisca greenwood asensio üçlüsüyle de çıksınlar bi güzel

Eskiden para bölüşülüyordu ok

Şimdi bizi de ilgilendirmiyor

Uefada yarı rotasyon yata yayıla 10 puan topluyorsun hiç yorulmadan etmeden lige etkisi çok çok az

Fbnin şampiyonlar ligine katılamama geyiği fbnin şampiyon olamamasından daha önemliyse sizin için ok

Ben tamamen surdayim , sen ve baskalarinin baktigi bakis acisini da iyi anlarayak:

Parasal hic bir faktoru dahil etmiyorum.

CL yapmalari taraftar kitlesi olarak en az 4 senelik sinir birikimini 0lar. CL de 8 mac oynayacaklar.

AVL de iki tur daha gecseler son 8 yapsalar (bu bile mumkun degil bence) fiksturlerine ekstra 6 mac gelecek.

Bana gore AVL yolu daha guzel. Hem limite etki edecek buyuk gelir olmayacak -hadi ekleyeyim parasal kismi - (bunlarin punduna getirecegi hesap olmayacak- mesela clde olsalardi gecen sene leao da almislardi coktan-cok kaba bir ornek). Hem daha fazla fiksture mac girecek. Bana bizim icin daha mantikli geliyor.

Ben tamamen surdayim , sen ve baskalarinin baktigi bakis acisini da iyi anlarayak:

Parasal hic bir faktoru dahil etmiyorum.

CL yapmalari taraftar kitlesi olarak en az 4 senelik sinir birikimini 0lar. CL de 8 mac oynayacaklar.

AVL de iki tur daha gecseler son 8 yapsalar (bu bile mumkun degil bence) fiksturlerine ekstra 6 mac gelecek.

Bana gore AVL yolu daha guzel. Hem limite etki edecek (bunlarin punduna getirecegi hesap olmayacak- mesela clde olsalardi gecen zene leao da almislardi coktan-cok kaba bir ornek). Hem daha fazla fiksture mac girecek. Bana bizim icin daha mantikli geliyor.
Clde en ufak rotasyon yapamazlar, 8 maça da tam kadro çıkmak zorundalar ve maçlar çok daha yıpratıcı. Uefada böyle bi durum yok 3 tane tırt takımı yense zaten üst tura çıkacak rotasyonunu da yapar rahat rahat.

Uefa kupasının lige etkisi çeyreği falandır clnin yenilecek farkları alınacak sonuçları da düşününce. Clde 8 maç > uefada 12 maç bence zorlayıcılık açısından

Leaoyu alsalar yine alırlar onları şu an frenleyen yabancı sınırı, 70-80 harcadılar bonservise

TS bu sene geçen seneden kötü performans gösterir. Geçen sene 0 beklenti 0 baskı vardı, biraz baskı gördükleri an dağıldılar. Bu sene herkes bunları övüyor ve beklenti var; hamsiler ligin 2. Yarısında çoktan kopmuş olurlar tahminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt