GSCimbom
Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv
Cihan Ağzıkara

Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 462

Cihan Ağzıkara ·

Cevap
9,9K
Okunma
450,5K
Sayfa
462/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar transfer isterken wonderkid yemi atan Dursun

20856.webp

Mora gerçekten iyi bi oyuncuysa ve wonderkidse bize düşmez portodan

Bu çok basit bi mantık
Şaka bir yana inanılmaz altın çocuk olarak görseler ilk 11 oyuncusu olurdu herhalde. Bana yetenekli ama bal yapmayan arı tarzı gibi geliyor bir nevi zamanın Giovani Dos Santos'u herhalde bu çocuk. İki oyuncuyu da 90 dakika izlemedim ama videolar ve istatistiklerine baktığımda Batrakov daha faydalı oyuncu olur gibi.

Muhabirden ziyade tivitcilerin en bayilip ellerini ovusturdugu doneme girdik.

Salla babam salla diye gecen sene kaleci sureci gibi olurm 60 70 adam yazilir her tivit deli gibi paylasim alir vs.

tivibu geçen sezon çoğu maçını verdi portonun gece geç saatte olanları oturduk izledik;çocuk formayı kaptırdı g. veiga ile dönüşümlü oynadı tüm sezon,taraftar aşırı seviyo oyuna girdiği an ortalık karışıyodu maçlarda ama çocuk maç içinde sürekli kayboluyo yetenek var ama fizik devamlılık yok dün süper kupa vardı portekizde hiç oyuna girmedi.portodan bu tarz oyuncu almak zaten 40-50 den başlar ama porto yavaş yavaş umudunu kesiyo bence farioli iyi gittiği sürece mora 11 de düzenli oynamaz ve çocuk sisteme uymuyor bize oyun aklı olucak devamlılığı olan bi adam lazım bu delikanlı bize uymaz bu paraları vermeyiz diye umudum var çok büyük hata olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt