Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.341
- 23.863
- 2.393
para birimlerinden bile haberiz gs muhabirleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize lazım olan transfer den sonrası gereksiz. Bize lazım olan transfer sadeceAynı şeyi diyorum bize lazım olan transfer
Brahim Diaz (R.Madrid)
Can Uzun (E.Frankfurt)
Brahim hem sağda hem solda hem ortada alternatif. Kesin bir yeri dolduracak önde. Can da hem 4-4-2 forveti gibi olur hem forvet arkası.
Bu ikisini bir şekilde ikna edip alacaktık şimdiye.
Sonrasında da forvet hemen alınmalıydı.
@Ata B. Oğuz ne yazdın ne paylaştıysan mesaja git diyorum sayfa çöküyor
Ekli dosyayı görüntüle 330146

Gezmekle meşguldü en son.O nerede yaw sezon başlayacak
Stadda olmayacakları için umursamıyorlarEskiden tepkiden korkar, içerideki maç günlerinden önce kolpa salarlardı satılık itleri aracılığıyla. O kadar korkusuzlar ki, bu sefer gerek bile görmediler o kadar tepkiye rağmen. Bir bildikleri vardır belki diyeceğim de bizimkilerin bir bildiği olduğunu hiç görmedim.
Yok dediği hersey cikiyo herifin bu yazSergj BCT sevgisi nereden gelior, Musiala meselesi tam senin tadına göre ondan dimi![]()
![]()
İlgileniyorlar hocam sakinTijani juventus haberi gordum. Fenalik geciricem simdi tansiyonum dustu ulan su herifi alin siz ne bicim insanlarsiniz.
Bu heriflerin is yapma sekline bakarsak biz anca ilgileniriz baskasi gider alir sergen hocam. Acik ara en cok istedigim adamİlgileniyorlar hocam sakin
Gelmeyecek Sergen. Musiala'nın kendisi gelmeyeceğim dedi.Şu musiala bi gelsin Burhanim fabrizio olacak