Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.400
- 15.009
- 2.978
Kolpalarıma ordan devam ederim diyosun
Şaka yapıyorum umarım alınmamışsındır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpalarıma ordan devam ederim diyosun
Şaka yapıyorum umarım alınmamışsındır
La Bizim maaş yükümüz fazlaysa fener napacak onlar nasıl yapiyorE madem maaş yükümüz fazla. Niye bu kadar açıldık geçen sezon başı? Sürekli zamlı yeni sözleşmeler vesaire. Şimdi transfer yapacağız para yok deniyor.
İsmail Kartal gibi nobetDonlarımın hep aynı yerden delinmesi gibi nöbet
Senin pp buchi laba mıBarış gittiği an can ve ferdi alınmalı
Barış gittiği an can ve ferdi alınmalı
YokSenin pp buchi laba mı
Katılmıyorum. Bu oyuncu Rennes'te çıkışını arkada tek başına oynayarak yaptı. Onu tekrar oraya alıştırmalıyız. Asıl potansiyeline o şekilde ulaştırırız. İlk başlarda zorlanacak ve hatalar da yapacak ama bence bu şekilde yapmalıyız.Lesley’i ön alan baskısına göndermemiz lazım
Bu çocuk henüz arkada tek başına 6 oynayacak özgüvene, konsantrasyona vs sahip değil
Bende bilmiyorum nasıl yapıyorlar. Nereye baksam sürekli bir para yok mevzusu dönüyor. Bilgi kirliliği var, bilgilendirme yapan da yok. Oradan oraya savruluyoruz. Çıkıpta demiyorlarki biz yüksek maaşlar ödüyoruz beklentilerinizi yüksek tutmayın deseler eyvallah diyeceğiz.La Bizim maaş yükümüz fazlaysa fener napacak onlar nasıl yapiyor
Tabii ki reis.O'nu da sevmiyom.Eldeki gereksiz oyuncuları göndersinler transferler gelene kadar..Günay'ı da katabilir miyiz üstad gönderilenlere..