Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde 3 isim yetismeli ama bunlar dediğin gibi 2 yi zor yetiştirecek gibi duruyor.
valla bazı işler çok fırsat modunda karşına çıkmazsa kışın yüksek maliyetle girilmemeli.

bazı bölgeleri sonraının planlamasında hazılranıp yazın patır patır gitmen lazım vakit kaybtmeden- bu yaz turnuva yok - seçim falan da yok

şimdilik stoper yolladın stoper lazım + lemina zaten lazım /o profil yani -heirf ortasaha stoper 8 her haltı oynuyor ...

onları yapsınlar bana yeter - bir çok şeye yeter kadromuz, oyunumuzu %100 e yaklaştıracak hamleler yeterde artar.

2 gün kaldı ya ne iş yapıyorsunuz?
valla bazı işler çok fırsat modunda karşına çıkmazsa kışın yüksek maliyetle girilmemeli.

bazı bölgeleri sonraının planlamasında hazılranıp yazın patır patır gitmen lazım vakit kaybtmeden- bu yaz turnuva yok - seçim falan da yok

şimdilik stoper yolladın stoper lazım + lemina zaten lazım /o profil yani -heirf ortasaha stoper 8 her haltı oynuyor ...

onları yapsınlar bana yeter - bir çok şeye yeter kadromuz, oyunumuzu %100 e yaklaştıracak hamleler yeterde artar.
Boyutlu avatar akımı başladı demek.

Orta saha-Lemina(Bekliyoruz)
Stoper -???????farklı isimler çıkıyor ama
On numara-????? Büyük ihtimalle alınmayacak
Sağ bek -Trippier ,Peters,tchaoucha
Sol kanat bek-Yusuf(sözleşmesi bitiyor)

En az 5 transfere ihtiyaç var ama Lemina hariç diğerleri hala belirsizliğini koruyor.
Leminaya bile kesin diyemiyoruz. 5trsnsfer filan yapamaz bunlar. Max 3 bekliyorum ben Lemina sagbek, stoper yaparlar bitirirler. Sağbekle stoperde tanınmamış birileri olur.

Sol kanat bek üçlü oynayacağımız için o kadar elzem değil. Barış-Jakobs-Sallai-Jelert... Hatta Yunus, hatta Berkan... Hele sağa bir kanat bek gelirse beklendiği gibi solda artık başka adama gerek yok.

On numarada da Yunus'un artık kısmen de olsa kulübeye dönmesiyle Mertens-Yunus-Ahmed rotasyonu var. Hatta merkezde Lemina oynarsa 10 numarasız veya 10 numaraya Sara'nın kaydığı düzenler de mümkün... O yüzden elzem falan değil...

Yani en az 5 transfere gerek falan yok... Lemina çok faydalı olur... Stoper şart oğlu şart... Bir de kanat bek gelirse EN AZ bakımından tamamdır. Yani en az gereken, elzem olan 3... Gerisi ekstra olur.

IMG_5741.webp

Valla tek kulvarda olsak sorun değil ama yoğun fiksturde oyuncular patlamaya başladı. Haftada iki maç oynadığımız dan beri zaten bir çok topçu yok gibi.
Bende yazın tam kadro girmek isterdim. Çokça da yazdık her bölgeye en az sağlam iki oyuncu ile girilmeliydi.
Ne avrupada gitmeyeceksek senin dediğin yerlerden sonra yeterli ama her kulvarı zorlayacaksak en az 5 transfere ihtiyaç var .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt