Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.254
- 21.156
- 1.848
2 gün kaldı ya ne iş yapıyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla bazı işler çok fırsat modunda karşına çıkmazsa kışın yüksek maliyetle girilmemeli.Normalde 3 isim yetismeli ama bunlar dediğin gibi 2 yi zor yetiştirecek gibi duruyor.
sanmam ya adam kabul etmez o işiFener Lemina'yı almaya uğraşmıyordur herhalde değil mi. Fabrizio'nun "here we go"'su bile yatarsa komik olur.
Valla Shota ya herkes bayılıyorduburada gürcüler pek sevilmez biraz hor görülür.
türkülerde bile geçer:
kalenin burcu muyam
dil bilmez gürcü müyem
2 gün kaldı ya ne iş yapıyorsunuz?
Boyutlu avatar akımı başladı demek.valla bazı işler çok fırsat modunda karşına çıkmazsa kışın yüksek maliyetle girilmemeli.
bazı bölgeleri sonraının planlamasında hazılranıp yazın patır patır gitmen lazım vakit kaybtmeden- bu yaz turnuva yok - seçim falan da yok
şimdilik stoper yolladın stoper lazım + lemina zaten lazım /o profil yani -heirf ortasaha stoper 8 her haltı oynuyor ...
onları yapsınlar bana yeter - bir çok şeye yeter kadromuz, oyunumuzu %100 e yaklaştıracak hamleler yeterde artar.
Orta saha-Lemina(Bekliyoruz)
Stoper -???????farklı isimler çıkıyor ama
On numara-????? Büyük ihtimalle alınmayacak
Sağ bek -Trippier ,Peters,tchaoucha
Sol kanat bek-Yusuf(sözleşmesi bitiyor)
En az 5 transfere ihtiyaç var ama Lemina hariç diğerleri hala belirsizliğini koruyor.
Leminaya bile kesin diyemiyoruz. 5trsnsfer filan yapamaz bunlar. Max 3 bekliyorum ben Lemina sagbek, stoper yaparlar bitirirler. Sağbekle stoperde tanınmamış birileri olur.
mizah konusuydu sadece. saygi gormuyordu.Valla Shota ya herkes bayılıyordu
Açık Ayran içecek garantiFırat sobutay kibrisa gitmis
İzleyelim bakalim neler yiyecek
+ @Levent KolpgünSamiyen vs dün Lemina İstanbul'da olayında fena patladılar. Hayır yani ne saçma sapan bir olay idi o öyle.
Valla tek kulvarda olsak sorun değil ama yoğun fiksturde oyuncular patlamaya başladı. Haftada iki maç oynadığımız dan beri zaten bir çok topçu yok gibi.valla bazı işler çok fırsat modunda karşına çıkmazsa kışın yüksek maliyetle girilmemeli.
bazı bölgeleri sonraının planlamasında hazılranıp yazın patır patır gitmen lazım vakit kaybtmeden- bu yaz turnuva yok - seçim falan da yok
şimdilik stoper yolladın stoper lazım + lemina zaten lazım /o profil yani -heirf ortasaha stoper 8 her haltı oynuyor ...
onları yapsınlar bana yeter - bir çok şeye yeter kadromuz, oyunumuzu %100 e yaklaştıracak hamleler yeterde artar.
Bu Lemina işinde var bir şeyler var ama hayırlısı.Samiyen vs dün Lemina İstanbul'da olayında fena patladılar. Hayır yani ne saçma sapan bir olay idi o öyle.