Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.386
- 25.719
- 2.598
Levent abi bu aksam için info verirse iyi olur bence@Levent Kolpgün üstad ara sıra kontrol eder misin aleti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent abi bu aksam için info verirse iyi olur bence@Levent Kolpgün üstad ara sıra kontrol eder misin aleti
Keloğlanın yalancısıyım. kendi programı varmış arkada açıldı otomatik orda duydum.Lemina'nın 1.5+1 yılı kabul edeceğini sanmıyorum. 2.5+1 olur en fazla ki bu da iyi olur. Direk 3.5 diyorlar.
Bu Turgay Demir denen şahsiyetin derdi nedir, nasıl bir hesabı vardır?
Rize maçında sağlam hakem şikesi döndü. 2011 yılına geri dönüş hiç bu kadar apaçık sahnelenmemişti.VAR'ı ayarlıyor olabilirler demiştim ya... FB maçının VAR hakemi FIFA kokartı olmayan doğru dürüst bilinmeyen biriymiş, bizimki ise meşhur Maresca... Şimdi beni ikna edin FB maçındakinin arka yollara sapmaya müsait olmayan, son derece güvenilir dürüst biri olduğuna...
Ankaragücünü 8 farkli yenmemiz gerektiğine inaniyor olabilir hala.Bu Turgay Demir denen şahsiyetin derdi nedir, nasıl bir hesabı vardır?
Oha olm bu nasıl soru yW@Levent Kolpgün üstad ara sıra kontrol eder misin aleti
Abi iciniz fesat yaOha olm bu nasıl soru yW
Sana katılıyorum. Şu takimin belki de en büyük ihtiyacı 10 numara Sagbeki Sallai filan idare ediyorsun ama Mertens bizi kaldıramıyor artık ne dribling var ne topu kontrol edip verkacla çıkabiliyor. Olursa uzun top veya boşa pas. Okan hoca bir maça tor- Lemina -Sara bile çıkarsa farkı çok net göreceğiz.3lüde trippier yerine genç kaliteli 10 numaraya para basın
Bunu yazarken sen temsili kanks yavDE BRUYNNNNEEEEEEEEEE