Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.849
- 18.946
- 1.188
Duyum var mi
Lemina nerde
Lemina nerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina a.kerimden daha iyi oynar stoperdestoper şu an leminadan bile önemli
stoper komple yok
Lemina a.kerimden daha iyi stoperde oynar
lemina wolsta bence orta sahada muthiş oynadı onu stoperde oynatmak çok saçma olur .Şuna varım ama oda 4 lüde olur tıpkı fernando gibi 2 stoperin arasına girip huni dedikleri pozisyonda olur ama oda 3 lü de sanmıyorum olsunLemina a.kerimden daha iyi stoperde oynar
Abartmayla ilgili değil. Adam 6-8 ve stoperde oynayabiliyor melo gibilemina iyi futbolcu da biraz fazla abartıldı ama neyse
Haluk ve gökhan dinç adamın dibidir…Haluk'a niye sallıyonuz ki
Kerem bu kulübe ayıp etmemiş miydi yani
Ana akım medyada hiç mi GS temsil edilmesin istiyosunuz. Kamuoyu tüm narratifi Fblilerden dinlesin mi istiyosunuz
3 lü stoperde rahat oynar bence de 2 li zor tabilemina wolsta bence orta sahada muthiş oynadı onu stoperde oynatmak çok saçma olur .Şuna varım ama oda 4 lüde olur tıpkı fernando gibi 2 stoperin arasına girip huni dedikleri pozisyonda olur ama oda 3 lü de sanmıyorum olsun
bende şunu diyorum evet stoper oynar ama bence orta saha bölgesinde çok daha faydalı olur diye düşünüyorum3 lü stoperde rahat oynar bence de 2 li zor tabi