Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.235
- 6.899
- 1.738
Bence öyle.Lemina stoper oynayacaksa sokarım öyle ise
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence öyle.Lemina stoper oynayacaksa sokarım öyle ise
BravoLemina stoper oynayacaksa sokarım öyle ise
Az sesin çıksın olm artık, herif sürekli 10 adam gönderip 10 adam istiyorXhaka yı istiyorum
Ozel.ucakla.gelmistirLevent ağabey whatsapptaki arkadasini enselemeye yola cikti
Benim derdim lig değil yav. Avrupada takım gerçekten kötü durumda bu kadro ile gayet iyi ilerleme şansımız olmasına rağmen fırsatı zora sokuyoruz. Ligde de uzun süredir takım top oynamıyor işin aslı. Sadece topu ileri şişirip tehlike yaratmaya çalışıyoruz ama pres futbolunu oyuncularımız kaldırmıyor. Terim'in bam bam bam dediği gibi bir hale geliyor sonrasında. Bu arada Okan'ı desteklemiyor değilim 2 yılda yaptığını yapabilecek pek hoca yok ve halen destekliyorum. Ama destekliyoruz diye de yanlışa yanlış dememiz gerekiyor kendisine gelmesi gerekiyor. Bu takım fb maçında, totnım maçında falan oynadığı futbolu o günlerden beri nerdeyse hiç oynamadı. Bunları düşünmesi gerekiyor.Ne yapabilirdi mesela knk. 2 bucuk yilda yapilmayan neyi yapabilirdi
Ozellikle lig ozelinde soruyorum bunu.
Ha sende takimin basinda hoca olmasa da bunlari yapardi bu takim diyeceksen o zaman o kdr para harcayan ve bence kotu de kadro kurmayan besiktas niye yapamiyor. Hakemler kurtarmasa yarista bile olmayacak fener niye hakeme ragmen takiliyor.
Neyi farkli yapacakti sözde taktik bilen adam ben cozemiyorum bu soylemi. Lig ozelinde ne yapardi mesela. Avrupada kismen basarisiz oldugumuza katiliyorum.
Lig ozelinde deki ne yapardi 21de 21 mi yapardi.
Yine müthiş doğru haberle bizi ilk buluşturan olmuş.Kaya Temel: "Nelsson ayrılığı hariç, sıradaki KAP Lemina..."