Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Avrupa'da 1 tur bile olsa geçme hedefimiz varsa stoper o listeye eklenmesi gereken ilk isim. Morata'dan bile önemli bence. Morata da hayli önemli yanlış anlaşılmasın ama UEFA Morata'yı yazarsan stoper yazdırmam dese atıyorum bir sebepten, Morata'yı yazmam stoperi yazarım, tabi düzgünce birini alırsak...
Bende ayni fikirdeyim.

Lemina + Vitik + belki Emin

bu mudur beklentimiz ?

emin niye gelsin zar zor gitti zaten hıyar hayatta dönmez

Danso dedik Pavlovic dedik Nelsson gittiğine göre çok daha iyisi garantisi gelecek dedik ama Vitik konuşuluyor.

Tanımadığımdan soruyorum:

Nelssondan iyi mi de Nelssonu gönderip Vitiki alıyoruz?

emin niye gelsin zar zor gitti zaten hıyar hayatta dönmez
zaten ikna kısmı problem , o da ilk 11 garantisi alamadığı için gitti mız mız şekilde.

istesek kullanabileceğimiz bir opsiyon diye ekliyorum çünkü 3 isim haricinde yazabiliyorsun ve stoper . aslında hiç düşünmeden uğraşılması gereken isim 2 saatte bitirilebilir.

belki akıllarına gelir diye beklentideyim.

Bu arada Vitik için üçlünün sağ stoperi demişler, doğru...

Önceki sezonlara çok bakmadım gerçi ama bu sezon genelde üçlünün sağ ve sol stoperi olarak oynamış. Orta stoper olarak denk gelmedim. Bu da hızı adına olumlu bir done diyebiliriz sanırım.

Danso dedik Pavlovic dedik Nelsson gittiğine göre çok daha iyisi garantisi gelecek dedik ama Vitik konuşuluyor.

Tanımadığımdan soruyorum:

Nelssondan iyi mi de Nelssonu gönderip Vitiki alıyoruz?

İlk geldiğindeki hali gibi ama Nelsson'un markajda daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Morata+Lemina gelmesiyle Nelson kalsaydı iyi bir ttansfer süreci oldu derdim ama şu an stoper almadan girmek çok büyük hata olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt