Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.695
- 40.410
- 3.413
Ulan herkes lemina istanbulda diyor, hani foto?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vergiden düsersen 2,5m€ kalir. Gerci evli degilse fazla düsebilir evet ama bats evli okadar kesinti olmaz.Vergisiz eğer vergi düşersen 1.8
mertensi adını 2. yarı oyundan çıkarken duydum.Gerçekten bu adama da yazıkLemina Torriera Sara 3lüsüne geçersek farklı bir oyun ortaya çıkacaktır
Atatürk Havalimanina inis yaptiysa o civarda pek aktif kamera bulamayiz
Mertens ve Yunus öncelik olur önde.4-3-3 değil de 3-5-2'nin 5'lisinde bu 3'lü oynayacaktır. Yani umuyorum.
Bu yorumdan sonra geri gitmez inşallahGelmiş
Bakan BuzDemekki saga sola haber vermeyrek, gizli gizli adami getirebilirlermis
abv ahlatci
Aynen bende dusundum bu daha gectigimiz yaz Ingiltere'den ayrilmisti ne cabuk geri geldi diye.Niye gittin niye geldin![]()
1- denge kurulamadı, savunma ile hücum arasında.Ne yapabilirdi mesela knk. 2 bucuk yilda yapilmayan neyi yapabilirdi
Ozellikle lig ozelinde soruyorum bunu.
Ha sende takimin basinda hoca olmasa da bunlari yapardi bu takim diyeceksen o zaman o kdr para harcayan ve bence kotu de kadro kurmayan besiktas niye yapamiyor. Hakemler kurtarmasa yarista bile olmayacak fener niye hakeme ragmen takiliyor.
Neyi farkli yapacakti sözde taktik bilen adam ben cozemiyorum bu soylemi. Lig ozelinde ne yapardi mesela. Avrupada kismen basarisiz oldugumuza katiliyorum.
Lig ozelinde ne yapardi 21de 21 mi yapardi.
Kesinlikle, en gayretli oyuncumuz ama yazık yani hakketenmertensi adını 2. yarı oyundan çıkarken duydum.Gerçekten bu adama da yazık
Neyle gelmiş reis onu merak ettim. Lufthansa mı klm miGelmiş