Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçinden Ivan Cordoba çıkmasını temenni ediyorum...

basket volley falan izleyicisi követ de her boku biliyor herkesi taniyor masallah futbolda. emre ozcan videolari izleyip istatistiklere bakarak olusturuldugu 100km den belli futbol terminolojisi inanilmaz rahatsiz edici

Listeye yetiştirmek için bu Cuesta'yı alıyorlar hiç almasınlar listeye de eklemesinler ama lig için hiç yoktan ihtiyaçlara göre stoper gelsin.

Yalnız cuesta bklanıyor ya acaba iyi çıkar mı diye düşünmedim değil. :)
Çıkar tabi ya.jelert söyle böyle dediler.herif 21 yaşında 20 sampiyonlar ligi maçı oynamış fbden çok.malmo,bjk,son antep macinda çok iyiydi.sallai de iyi oyuncu ama bizm oyunumuz ve hocamız kötü

coluk cocugun lafı ile transfer yapılmaz sosyal medyayı dikkate almayın

internette suna rastladim
1738765625441.webp

Sallai
Jelert
Jakobs

hepsi için söyledik hep aynı lafı dinledik GSC beğenmiyosa iyidir bilmem ne

Cuesta şimdi gelir bir iki maç hiçbir bok yapmamasına rağmen övülür fln

sonra 6 ay sonra herkes Cuesta fesih fln yazarak kadro dizer yazınki nöbette

onu geçtim yazın dediklerini yememek için bu topçular bir maçta 5 metreye 2 tane pas atınca bile fena oynamadı falan diye övüyorlar buradaki bazı futbol duayenleri

Erden başkan tehditle falan yaptı bu işleri galiba. İlginç
Genç yıldız adayı oyuncular türkiyeyi tercih etmiyorlar olayına katılıyorum.Parada versen olmuyor eyvallah..Ama bunlar başımızdakilerin çapsız iş bilmez olduğunu değiştirmiyor.
Türkiyeyi tercih edecek oyuncu bulacaksın arkadaş.İkna kabiliyetin iyi olacak vizyonun olacak paran olacak yani güçlü olacaksın.İşte bunların hepsi erden timurda vardı.
Zamanında aramaya başlardan ve bu özelliklerin varsa öyle veya böyle bulursun türkiyeyi tercih edecek adam..

Bunlarda hem para yok hem vizyon yok..
Üç kuruş para verecekler diye bunları yönetime aldı başımızdaki Dursun..Reklamın kralını yapıyorlar.Başkada bir halt yok.
Zaten bunlar sene başında ne halt olduklarını gösterdiler.O yüzden hiç şaşırmıyorum..
Birde şu var hani stoper falan gelincede bu takım düzelmez…
Artık söyleyecek söz bulamıyorum bunlara..

Bari sağ beke şu Freiburg’taki çocuğu alın 1.86 yeri gelince stoper de oynayabiliyor ya da Emin de geri gelsin

Hoca boylu oyunculara mobbing uyguluyo

1,79 stoper mi olur abv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt