Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nellsonun hic mi hatası olmadı yani durduk yere mi kesik yedi

sezon başı form tutacak diye puan mı kaptıralım
Her oyuncunun hatası var hemen ilk hatalarında eğer kesik atacaksa 5 maçtır sahaya patır patır s.çan Davinson'u neden oynatıyor?

Nelsson gitti adam yok falan demeyin varken de oynatmadı. 2 yıl ligin 2. yarılarında hocayı Nelsson kurtardı.

Çok büyük katkıları oldu ama doğru gösterişsiz oynuyor röveşata falan çekmiyor, sağa sola gereksiz riskler alıp atlayıp hoplamadığı için kötü stoper.

Ölü haline bile 10.5 boşuna yatırmadılar.

GjCHDhhWUAAllD3

GjCHE15XMAAQNOp

GjCHGEYWkAAcaq7
Ben emini bize yetersiz buluyorum bu adam eminden de mi kötü :)

Cuestayı 1 dakika izlemedim de Metehan da Gs seviyesinde değil hatta alakası bile yok 1 i kötü diye diğerini yüceltmeyin ikiside kötü yav kötüyse.

Yönetime kafasının çalışmadığını ima eden bir kelime kullandım diye forumdan banlanmıştım. Ispat niteliğinde ki Cuesta transferi sebebiyle özür bekliyorum..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Her oyuncunun hatası var hemen ilk hatalarında eğer kesik atacaksa 5 maçtır sahaya patır patır s.çan Davinson'u neden oynatıyor?

Nelsson gitti adam yok falan demeyin varken de oynatmadı. 2 yıl ligin 2. yarılarında hocayı Nelsson kurtardı.

Çok büyük katkıları oldu ama doğru gösterişsiz oynuyor röveşata falan çekmiyor, sağa sola gereksiz riskler alıp atlayıp hoplamadığı için kötü stoper.

Ölü haline bile 10.5 boşuna yatırmadılar.
gecen sene patır patır sıcan nelsonu sanchez varken oynatmıstı

sanchezi satacaktı takım neredeyse

gözden düşmüş nelsonun ne katkı verecegi mechulken sanchezi mi kesecekti

Forvet bölgesi transferine Kavukcu ve Gardi, stoper bek transferine Hatip bakıyordu. Bu hatip kulübün beka sorunudur.

Cuesta senelerdir ayni nelsson gibi genk’in as stoperiydi

Sezon basinda antrenör degisikligi oldugu icin rotasyon oyuncusu oldu

Nasil ki nelsson form düsüklügü yasadigi icin forma sansi bulamayinca ayrilmak istedi,aynisi cuesta icin de gecerli

Nelsson kötü bir stoper mi asla degil

Cuesta da iyi bir stoper ama son dönem de formsuz

En büyük arti uyum sorunu olmaz sanchez’le birlikte oynadiklari icin

Eksileri ise hava topu ve bize sol ayakli veya sol stoper gerekiyordu

Hayirlisi olsun

Davinson geldiğinden beri Nelsson'a çöp çekti hoca.

CL'de Kaan'ı stopere çekti. Davinson'u sakat sakat oynattı.

Nelsson gitmekte sonuna kadar haklı. Ayrıca kazanacağımız parayı yarı yarıya düşürdü.

Ne sanıyordu bu çapsızların Nelsson'dan daha iyi bir stoper getireceğini mi?

Hocanın çok hatalı kararı oldu olmaya da devam ediyor maalesef. Az kalsın Boey'u 1 milyon €'ya Fransa'ya geri gönderiyorduk.

Allah yüzümüze baktı da Dubois ile bir gözü görmeyen çakma Norveçli bedevi aynı anda sakatlandı.

O zaman da yazıyordum bu plansızlık elbet can sıkacak diye 2 şampiyonluk geldi hala aynı yerdeyiz hatta başladığımızdan bile geride olabiliriz.

Belki forvet ve orta saha olarak topladık. Sara ve Osimhen sayesinde ama savunma olarak başladığımız seviyenin çok çok altındayız.
Geçen sene Davinson varken bile Nelsson'u oynatıyordu hoca Nelsson'a çöp çektiği tamamen yalan. Hatta geçen sene bir ara muhabir Davinson'a sakatlığını sorduğunda sakatlığım yok hocaya sorun dedi. Nelsson iyi oynadıkça hoca oynattı. Nelsson gidemediği için bir de ailesi de bu yaz ülkeden ayrılınca iyice koptu oyuncu ve oynadığı tüm maçlarda da kötü oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt