Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.243
- 102.359
- 5.238
malak bir stoperBu Cuesta solak bir stoper midir arkadaşlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malak bir stoperBu Cuesta solak bir stoper midir arkadaşlar?
Tamam öyle diyorum.Geçen sezon Davinson'u kesit onu oynattı iyi iken. Nelsson bu sezon berbattı o yüzden kesik yedi. Kafası burada değildi bu çok belliydi ailesi ülkeden ayrılınca adamın da kafası sahada olmadı. Sanki Nelsson iyi oynamışta boş yere kesik yemiş gibi itham da bulunuyorsun.
Allah için link ver gidip söveyim şiştim boşalmam lazımEkli dosyayı görüntüle 278353
etkileşim vermeyeceğim ....şöyle bir şey gördüm... allah akıl fikir versin.
Yok ya fener deplasmanında da oynadı hatta Dzeko adım atamadı o maç, TS maçı sonra değil miydiZaten ilk Ts maçında Apo sakatlandı o şekilde ilk 11'e girdi.
İyi bir performans gösterdi fakat bu seferde Davinson sakatlandı.
Apo tam iyileşmeden tekrar 11'e döndü beraber oynadılar.
Karagümrük maçında Marcao 'ya karşı biraz ezildiler hoca da fb maçında onu kesip Davinson'u sahaya attı. Konya maçına da Davinson-Apo çıktı.
Arkadaşlar ısrarla Davinson döndü hoca Nelsson'u kesmedi yine de diyorlar ama o 11 çok iyi form yakalamıştı kesemedi bu durumda Nelsson'a yazar zaten diyorum.
Mention at. Birlikte sövelim. Sonra saplamak yok ama ok?Çok ağır küfürler etme noktasındayım
Sanırım ADS maçı sonrası Hatipoğlu’na saldırıcam
ADS Maçında Lemina-Sara merkezi offfIM GONNA GIVE EVERYTHING ON PITCH - SO HAPPY TO BE BACK HOME