Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezon Davinson'u kesit onu oynattı iyi iken. Nelsson bu sezon berbattı o yüzden kesik yedi. Kafası burada değildi bu çok belliydi ailesi ülkeden ayrılınca adamın da kafası sahada olmadı. Sanki Nelsson iyi oynamışta boş yere kesik yemiş gibi itham da bulunuyorsun.
Tamam öyle diyorum.

Konferans gibi rezalet ligde bilinmeyen Avrupa ülkelerinin saçma sapan takımlardan 50 tane gol yemiş, ligde ilk 4e bile giremeyen takım 9 milyon stopere istendiyse o parayı isteyen adamın yüzüne tükürürsun teşekkür bile edilmez yani söveceksin anca ona it muamelesi yapacaksın

vay be ben de referansin yunus akgün oldugunu saniyordum

asfd.webp

etkileşim vermeyeceğim ....şöyle bir şey gördüm... allah akıl fikir versin.

IM GONNA GIVE EVERYTHING ON PITCH - SO HAPPY TO BE BACK HOME

Zaten ilk Ts maçında Apo sakatlandı o şekilde ilk 11'e girdi.

İyi bir performans gösterdi fakat bu seferde Davinson sakatlandı.

Apo tam iyileşmeden tekrar 11'e döndü beraber oynadılar.

Karagümrük maçında Marcao 'ya karşı biraz ezildiler hoca da fb maçında onu kesip Davinson'u sahaya attı. Konya maçına da Davinson-Apo çıktı.

Arkadaşlar ısrarla Davinson döndü hoca Nelsson'u kesmedi yine de diyorlar ama o 11 çok iyi form yakalamıştı kesemedi bu durumda Nelsson'a yazar zaten diyorum.
Yok ya fener deplasmanında da oynadı hatta Dzeko adım atamadı o maç, TS maçı sonra değil miydi

Nelsson’u kesmediği doğru zaten kastım Nelsson’un yanındaki değişti ikinci devre sakatlık durumlarına göre

Konya maçı sakattı en azından öyle duyurdular

Yahu şu ligde kafa kafaya oynayacağın tek bir maç tek.. Yenersen % 90 şampiyonsun..

Kafa kafaya oynayacağın bu maçtaki rakibinin iki tane 1,90 lık santroforu mevcut..

Ala ala 1.79 luk stoper alıyorsun.

Yahu bir kulüp hiç mi akıllanmaz, hiç mi hatalarından ders almaz. Bu ne plansızlık, bu ne basiretsizliktir arkadaş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt