Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 milyon adamın yaşadığı yerde leminayı gören yok mu diyorlar?

Adminim Bats gitti, Icardi yok acaba kanat forvet tarzı mı birimi olacak açıkçası sanki skorer olması lazım gibi geliyor dediğiniz gibi gol yükünü dağıtmak lazım.
Zor iş dediğim profili bulmak, Brezilya’daki Garro var bir o da olmaz.

Correa falan alamayız

Sara ajax maçında iyiydi bu arada,topla 3 kişi arasından cikmalar falan ama onu öne atmalı artık ve bu kötü oyuna dur demeli yeni transferle en azindan
Sürekli diyorum sara Mertens rolünde oynatılmalı oyun şablonumuz değişir bir anda al ver yapar tek pas yapar defans arası pas bırakır şut falanda atar saçma sapan uzun pas olayımızı kökten çözer çocuk orta sahadan top çıkaracam diye deliriyor

Tüm Türkiye kolpalandı kim olm bu Bursa dan gol haberi var diyen arkadaş Ersin Düzen mi

Ben dedim ama gelmedi diye size :D Sonra Britishle gelmiştir dedi limandan biri ona binaen söyledim :D

herkes kartlari temizleyen adamlara seviniyor da elde kalanlardan 11 cikmiyor neredeyse. yakup ve yunus sakatken durum fecaat

yarindan itibaren hareketli gecer umarim. yabanci sag bek ve stoper indirmemiz lazim. eren elmali ve zeki celik bek yedekleri olarak düsünülebilir

ileriye tercihen kanat oynayabilen hizli ve savunma arkasina kacabilecek bir adam eklemekte fayda var.
konu dışı mesaj atmamağa özen gösterelim

potansiyel 11'i ADS maç başlığında değerlendirelim rtaş

sallai ve jelert konusunda yönetime olan öfkeyi bu adamlara yönlendirerek harcamayalım

bu herifler gömüldükleri kadar kötü değiller faydalanmaya bakalım

zaha ve ziyeche de böyle demiştim ki bence son 3 yılın en karşı çıktığım 2 transferi idi

onlar da bu takım da kaldıkça faydalanmalıyız demiştim sallai ve jelerte de böyle bakmalıyız

Warning Inside Out GIF by Disney Pixar

Lemina yarın sabah İstanbul'da

GSC ÖZEL HABER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt