Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.846
- 78.216
- 4.218
İsmi geçenlere göre prime Ramossimic niye bu kadar isteniyor
nasıl topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmi geçenlere göre prime Ramossimic niye bu kadar isteniyor
nasıl topçu
€10m bonservis €3m maaş 3.5 sezon kontratla Mata mı
€6m bonservis €2m maaş 4.5 sezon kontratla Cuesta mı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mokoko€10m bonservis €3m maaş 3.5 sezon kontratla Mata mı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
€10m bonservis €3m maaş 3.5 sezon kontratla Mata mı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O zaman almışız bunu boşuna herkesi denedik olmadı diyeceklerYedek kulübesinde değil maç kadrosunda yok
Kazık girecekse bari kaliteli kazık girsin. Cuesta denen çöpten iyidir mata. Son güne bırakırsan kazığı yersin 50 defa uyardı taraftar€10m bonservis €3m maaş 3.5 sezon kontratla Mata mı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
twitter dedikoduları ve tahmindirkim diyor bu paraları?
Aga izlemedim hiç bu adamları da bir adam 32 yaşında olunca ne oluyor? İyi oyuncuysa iyi, kötü oyuncuysa kötüdür. Adam iyiyse 2 sene gelip çatır çatır top oynasa aldığı paranın hakkını vermiş olur. Sanırsın her aldığımız topçudan milyonlarca Euro para kazanıyoruz. Zaten para vererek aldığımız oyuncuyu para vererek göndermeye çalışıyoruz.
Sabahtan beri okuduğum yorumlarda kimse bu herif kötü oyuncu bu para etmez demedi. Herkes 32 yaşındaki adama bu para verilir mi yazdı. Olm 37-38 yaşındaki adamlar belirliyor ligin gidişatını.
Ha gelsin mi? Oyuncunun hiç bir maçını videosunu izlemedim. İyiyse gelsin iyi değilse gelmesin. Muhasebesini de tutacak değilim.
İyide o da gelmiyorAga izlemedim hiç bu adamları da bir adam 32 yaşında olunca ne oluyor? İyi oyuncuysa iyi, kötü oyuncuysa kötüdür. Adam iyiyse 2 sene gelip çatır çatır top oynasa aldığı paranın hakkını vermiş olur. Sanırsın her aldığımız topçudan milyonlarca Euro para kazanıyoruz. Zaten para vererek aldığımız oyuncuyu para vererek göndermeye çalışıyoruz.
Sabahtan beri okuduğum yorumlarda kimse bu herif kötü oyuncu bu para etmez demedi. Herkes 32 yaşındaki adama bu para verilir mi yazdı. Olm 37-38 yaşındaki adamlar belirliyor ligin gidişatını.
Ha gelsin mi? Oyuncunun hiç bir maçını videosunu izlemedim. İyiyse gelsin iyi değilse gelmesin. Muhasebesini de tutacak değilim.
]Haber ve medya sorumlusu amirimizi bile delirttiler abi derhal istifa