Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.258
- 25.614
- 3.183
tema mı geliyor yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru, adam o kadar yıl Pique ile birlikte tandemi oynadı. Ben ikna oldummessi de kisa boyluydu arkadaslar
smodların renk düzenlenmesi icin 3 saat ara verilecektirgsc yönetimi canliya alimlari gece 3’te yapin
Abartmayalım renkto bunlar alamaz bu kadarınıFrankowski İlkay simiç mükemmel olur
O sırada bizim transfer komitesi
Fırsat diye almamışlar, adamların yedeğine devlet kuşu konmuş.Genk'in naçı var 15 dakika sonra Cuesta kadroda yok
Aga izlemedim hiç bu adamları da bir adam 32 yaşında olunca ne oluyor? İyi oyuncuysa iyi, kötü oyuncuysa kötüdür. Adam iyiyse 2 sene gelip çatır çatır top oynasa aldığı paranın hakkını vermiş olur. Sanırsın her aldığımız topçudan milyonlarca Euro para kazanıyoruz. Zaten para vererek aldığımız oyuncuyu para vererek göndermeye çalışıyoruz.
Sabahtan beri okuduğum yorumlarda kimse bu herif kötü oyuncu bu para etmez demedi. Herkes 32 yaşındaki adama bu para verilir mi yazdı. Olm 37-38 yaşındaki adamlar belirliyor ligin gidişatını.
Ha gelsin mi? Oyuncunun hiç bir maçını videosunu izlemedim. İyiyse gelsin iyi değilse gelmesin. Muhasebesini de tutacak değilim.