- 3 Haziran 2015
- 57.181
- 66.379
- 4.143
Bıyığa istifa çağrılarına devam
Belki utanır da defolup gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1- BTCYönetimin maşasının kimler olduğu belli
Cicaldau'da yine yaş maş bir beklenti olabilirdi. İnsan gelen adama her zaman bir umut besler. N'dombele rezil bir Napoli sezonu üstüne buraya geliyorken herkes tatmin oldu Vecino yerine geldiği için.
Carlos Cuesta berbat bir oyuncu da olabilir mükemmel bir oyuncu da olabilir. İnsanların bu topçuyu hiç izlemeden, transfermarkt'tan bakıp "Genk'in yedeğiymiş abi" diye değerlendirmesi boş geliyor bana. Romalılar da Nelsson'a "Galatasaray'ın yedeği midir koskoca Roma'nın ilacı" diye önyargılı yaklaşıyor. Bizde yedek olan adamın ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu biliyoruz biz mesela.
Cuesta da Genk'te sezona kötü başlamış olabilir bilgim yok ama geçtiğimiz yaz Copa'da çılgın atıyordu bu adamın takımı. Peşinde koşulan Rios da böyleydi. Bir topçu hakkında doğru öngörüye sahip olabilmek ve büyük iddialarda bulunmak için bizim sezon içinde gs'yi izlediğimiz gibi Genk izlemen lazım. Diğer başlıkta Kolombiya milli takımının tempo olarak Copa America'da herkese dayak attığını yazmıştım. Finale kadar gittiler zaten. O takımdan Rios'u istedin herkes tamamdı, Arias'ı istedin herkes tamamdı, Davinson stoperin ölüp bitiyorsun, Cuesta gelince mi veto etme dürtün depreşiyor?
Kim için mesela. Cuesta gelmeyince gidip Niakhate falan mı alacaklarını sanıyorsunuz anlamadım ben bu işi.
Bence de. Full oynayan hemde performansi ust duzey olan topcularini, yerini dolduramayacakken cerez parasina niye satsinlar?belki 1 hafta önce gitsek o paraya verirlerdi de şimdi vermezler bence
Cinler seni ele gecirmis
küfredip engelleEkli dosyayı görüntüle 278479
Beyler burda konuşmayı paylaşamam ama menajeri önermiş bize. Kendisi bu duruma kızmış ve belçikada mutlu olduğunu dedi bana. Yani Simic Transfer olmuyor.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ekli dosyayı görüntüle 278479
Beyler burda konuşmayı paylaşamam ama menajeri önermiş bize. Kendisi bu duruma kızmış ve belçikada mutlu olduğunu dedi bana. Yani Simic Transfer olmuyor.
EyvahEkli dosyayı görüntüle 278479
Galatasaray yönetiminde olmanız lazım sizin; onlarda transfer yaparken berbatta olabilir mükemmelde olabilir diye transfer yapiyorlarlar, Hatipoğlu ile çok iyi anlasirdiniz.Cicaldau'da yine yaş maş bir beklenti olabilirdi. İnsan gelen adama her zaman bir umut besler. N'dombele rezil bir Napoli sezonu üstüne buraya geliyorken herkes tatmin oldu Vecino yerine geldiği için.
Carlos Cuesta berbat bir oyuncu da olabilir mükemmel bir oyuncu da olabilir. İnsanların bu topçuyu hiç izlemeden, transfermarkt'tan bakıp "Genk'in yedeğiymiş abi" diye değerlendirmesi boş geliyor bana. Romalılar da Nelsson'a "Galatasaray'ın yedeği midir koskoca Roma'nın ilacı" diye önyargılı yaklaşıyor. Bizde yedek olan adamın ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu biliyoruz biz mesela.
Cuesta da Genk'te sezona kötü başlamış olabilir bilgim yok ama geçtiğimiz yaz Copa'da çılgın atıyordu bu adamın takımı. Peşinde koşulan Rios da böyleydi. Bir topçu hakkında doğru öngörüye sahip olabilmek ve büyük iddialarda bulunmak için bizim sezon içinde gs'yi izlediğimiz gibi Genk izlemen lazım. Diğer başlıkta Kolombiya milli takımının tempo olarak Copa America'da herkese dayak attığını yazmıştım. Finale kadar gittiler zaten. O takımdan Rios'u istedin herkes tamamdı, Arias'ı istedin herkes tamamdı, Davinson stoperin ölüp bitiyorsun, Cuesta gelince mi veto etme dürtün depreşiyor?
Kim için mesela. Cuesta gelmeyince gidip Niakhate falan mı alacaklarını sanıyorsunuz anlamadım ben bu işi.
Gs isminin hiçbir ağırlığı kalmamışSimicden de ret yedik bravo
trasnfer konusunda kesinlikle kullanıldığını düşünüyorum yalan yok.Neye göre maşa yav
Yönetime en çok sallayan herif
Yönetimin maşasının kimler olduğu belli
romanın stoper hattına bakın
yedikleri gole