Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.787
- 40.532
- 3.413
Leminanin kendisi buyuk ihtimalLemina anlaşmasını kim yaptıysa transferden sorumlu şimdilik tek o olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leminanin kendisi buyuk ihtimalLemina anlaşmasını kim yaptıysa transferden sorumlu şimdilik tek o olsun...
Şu Doue ile bildiğin anlaşılmış ama bozmuşlarVay arkadaş. Rezaletlerin hepsi film şeridi gibi gözümün önünden geçti
2 transfer dönemindeki fiyasko süreçler :
- Zalewski
- Doue
- Wendel
- Hermoso
- Rabiot
- Mc tominay
- Skriniar
- Mikautadze
Stuttgartli misin
Evet
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Algınız batsın duyumcular
Belçika medyasında öyle yazıyordu onların yalancısıyım yani. Ama çocuk gelmek istemiyormuş zaten, ne hali varsa görsünYedeğe düştüğünü sanmıyorum. Bir maçlık bir şeydir belki.
Biri kiralık 2 tane stoper almışlar ama aynı anda da Zanka ve bir tane de genç bir stoper varmış nadir oynayan onları satmışlar.
Şimdi ellerinde orijin stoper 4 tane var ama birisi devamlı sakat ve yaşlı Vertongen, onu sayma, onun yerine stoper kullandıkları Dendoncker'i sayarsan 4 stoperleri var işte.
Üçlü oynarlarsa sol beklerden birini stopere çekerek oynuyorlar.
Yani o kadar da elleri bol değil stoperde.
Bu eleman e.t den sonra boşa düştü
Boşa düştüğü farkedilmesin diye jurnalkifcilik oynayarak yabancı basındaki haberleri duyum gibi vermeye çalıştı ama yakalandı
Sonra özür diledi ve transfer duyum işlerine girmeyeceğini söyleyip ahlat tayfayı eleştirmeye başladı
Bi süre sonra ise tekrar en doğru bilgiyi sizlere vericem dedi,galiba buna ulaşıp isimleri söylemeye başladılar (karşımızda olacağına yanımızda olsun hesabı)
Kavukçunun morata ile resimlerini direkt buna atması kullanıldığını gösteriyor iki taraf için de winwin
Vay kel. Bide cok bilmis gibi takiliyordu, bakalim simdi ne diyecek
lens'de cok ofansif oynuyor. milli takimda daha dengeli. defansi da iyi.Ben polonya maçlarını hiç izlemedim lensten net biliyorum
Etkileşimden ne kadar kazanıyorlar acaba yawHergün 60 tane isim kolpalayan galahaber 100 bin takipçiyi geçmiş kısa sürede oha yaw
Sanane birader. Bas git.Yatın uyuyun iyi geceler gsc ahalisi
Kıçından atıyordu rakamları, hak etti.Tansel linçleniyor ahahahaaha
Dursun'un Ahmet Bulut'u dolandırması aklıma geldi.Bir adamın ikna edici olmasını zaten taraftarı konsolide etmesinden anlarsın. Dursun Özbek gibi bu şahıs da sürekli yalan söylüyor, doğru iletişim yok, geldiğinden beri tek artısı oldu mu tartışılır.

İyidir mutlaka yoksa kimse mavi tik alıp yüzbinlerce kişiyi de kendisine ana avrat sövdürmezEtkileşimden ne kadar kazanıyorlar acaba yaw