Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedeğe düştüğünü sanmıyorum. Bir maçlık bir şeydir belki.

Biri kiralık 2 tane stoper almışlar ama aynı anda da Zanka ve bir tane de genç bir stoper varmış nadir oynayan onları satmışlar.

Şimdi ellerinde orijin stoper 4 tane var ama birisi devamlı sakat ve yaşlı Vertongen, onu sayma, onun yerine stoper kullandıkları Dendoncker'i sayarsan 4 stoperleri var işte.

Üçlü oynarlarsa sol beklerden birini stopere çekerek oynuyorlar.

Yani o kadar da elleri bol değil stoperde.
Belçika medyasında öyle yazıyordu onların yalancısıyım yani. Ama çocuk gelmek istemiyormuş zaten, ne hali varsa görsün

sadece doue işini batırmasalar şuan bu kadar başımız ağrımazdı..

genç yaşta potansiyeline güvendiğin oyuncuyla çingene pazarlığına girmeyeceksin işte,, 1-2 milyon için yirmilik yaptınız bizi

Nelson Galatasaray’da düzenli ilk 11’de oynadıktan sonra bu sene gözden düşer ve ilk 11’deki yerini kaybeder.
Galatasaray Nelsonu neredeyse bedavaya kiralar.

Cajuste Genk’te düzenli ilk 11’de oynadıktan sonra bu sene gözden düşer ve ilk 11’deki yerini kaybeder.
Genk cajusteyi kimseye gönderemez, transfer dönemi biter. Ama bi anda Galatasaray hızır gibi yetişir. Verir bonservisine 6-8 milyon Euro.

Şu hikayeye konu olmayı başaran bir transfer komitesinin orada durmasına gerek yok.

Cajusteyi izlemedim nasıl bir futbolcu olduğunu bilmiyorum bu arada.

Bu eleman e.t den sonra boşa düştü

Boşa düştüğü farkedilmesin diye jurnalkifcilik oynayarak yabancı basındaki haberleri duyum gibi vermeye çalıştı ama yakalandı

Sonra özür diledi ve transfer duyum işlerine girmeyeceğini söyleyip ahlat tayfayı eleştirmeye başladı

Bi süre sonra ise tekrar en doğru bilgiyi sizlere vericem dedi,galiba buna ulaşıp isimleri söylemeye başladılar (karşımızda olacağına yanımızda olsun hesabı)

Kavukçunun morata ile resimlerini direkt buna atması kullanıldığını gösteriyor iki taraf için de winwin

aslında gıcıklığım hesaba da değil - oraya kanalize ediyorum

kulüpte iletişim yok yav. isim vermene gerek yok tabii trasnfer sonuçta ama arada bi birisi çıkar 2 kelam eder

yok abicim 0 ...hadi kış transferi bir şey demezdim normalde o kadar ama yaz sürecinden sonra gına geldi. ondan tüm tivitter alemine ayar oldum.

haluk falan izliyorum arkada dönüyor ama onlarıda ciddi salladığım yok - kanalı olanda işine göre pozisyon alıyor trasnfer olaylarında.

Bir adamın ikna edici olmasını zaten taraftarı konsolide etmesinden anlarsın. Dursun Özbek gibi bu şahıs da sürekli yalan söylüyor, doğru iletişim yok, geldiğinden beri tek artısı oldu mu tartışılır.
Dursun'un Ahmet Bulut'u dolandırması aklıma geldi. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt