Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Bu Cuesta'ya 7-8 milyon verecekseniz hiç stoper almayın arkadaş. En az 2 m Euro da maaş verirler bu sözleşmeden hiç çıkamayız sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Buruk yapıyor bu sporu dostum. Şöyle bir 11 var hayalindeHava toplarına gelen giden içimizden geçtiği için, cuesta gibi 1.78lik savunma oyuncusu ile çözmeyi akıl etmiş müthiş teknik direktör Okan buruk! Cidden kafayı yememek elde değil. Verin leş türk ligini parçalasın beyefendi.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağ bek ve stoper almayan şerefsiz oğlu şerefsizdir der misinGünaydın beyler var mı bir gelişme
Oyuncuyu izlemedim boklamam belki cidden manyak bir topçu çıkar sezon transferi olur ama habercilere kıl kaptım bu transferde davinsonu ateşe atıyorlar ecuesta 3cm kısa diye kafa golü yemeyiz
iyi sıcrıyor
Yönetim sıçtı sıvıyor diyemiyor tabi.Hala davinson diyor şerefine çakayım senim kelll
sorumluluğu davinson'un üstüne atıyor çakallar. sorarsanız adam da milli takım arkadaşı hakkında herhalde olumlu konuşacakHala davinson diyor şerefine çakayım senim kelll
Şerefsizlik yapıyor Burhan iştesorumluluğu davinson'un üstüne atıyor çakallar. sorarsanız adam da milli takım arkadaşı hakkında herhalde olumlu konuşacak
Buna bunu söyleten belliŞerefsizlik yapıyor Burhan işte
Yönetimden bir tek hatipe ayar oluyorum şuandaBuna bunu söyleten belli
Burhan onun ağzıyla konuşuyor . Bilgiler pastacıdanYönetimden bir tek hatipe ayar oluyorum şuanda
Bu saatten sonra ister gardi desinler ister davinson. Kadro eksik kaldığından yapılmak için yapılmış bir transfer olduğunu tüm taraftar biliyor.sorumluluğu davinson'un üstüne atıyor çakallar. sorarsanız adam da milli takım arkadaşı hakkında herhalde olumlu konuşacak