Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puahuahuahau adam uçaktaymış bide , utandıkları için açıklama bile yapamadılar . haber bile salamadılar basına.

bu kadar rezil yönetilemeyiz arkadaş ya : )

Juanlu Sanchez hakkinda düsüncelerini alalim amirim
Ciddi bonservis vermeyi goze almislarsa her daim genc oyuncu olmasindan yanayim. Dogru yonetilen kuluplerin cogunda bu mantik yerlesmistir. Real eskiden mesela 28-29 yasindaki adamlara ciddi bonservis oderdi artik onlar bile genc oyuncu olmadiktan sonra bonservis odemeye yanasmiyor pek.

Juanlu Sanchez cok yonlu ve fizik durumu iyi bir oyuncu, tam bir joker aslinda yani bizim Okan Buruk sever boyle oyunculari. 8-10 milyona birakacaklarini sanmiyorum ama alinabiliyorsa bunu almalari daha mantikli, gidip 30 yasindaki adamlara o paralari vermesinler.

500 bine Nelsson gibi stoperi kiralik gonder. 1.79 boyunda olan ve Genk’te bu sezon duzenli oynamayan oyuncuya 8m euro ver. Sezon sonu gonderecek takim arariz yine.

Kutucu ve Lemina ne kadar dogru transferler ise Cuesta de o kadar yanlis bir transfer.

Şu bonservisle ve maaşı bir açıklayın da bakalım ne kadar kazık yemişiz öğrenelim

Dün Ahmet Atasoy (Fritz Fassbender) yönetimle alakalı çok güzel bir tespit yapmıştı.

"Geçmişte bir sürü kötü yönetim oldu, ama hiç bir yönetim bir kulübün imajını yurt dışında bu kadar küçük düşürmedi."

Acilen bu isimlerden temizlenmeli yöentim. Topçu veto etmek için eyleme girişileceğine yönetimdeki bu etkisiz elemanlar için eyleme girişilsin sosyal medyada.

idam olsa şu şartlara frankowski almayan adamlar idam edilsin isterdim

Cuesta 1 saat sonra Istanbul'da! (Yakup Çınar)

Ey transfer komitesi benim durumumu ne zaman soracaksınız?

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

düzgün taraftar grubu olsa yuhalamaya havalimanı etkinliği yapardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt