- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.365
- 5.998
Solda, Jakobs hep sorunlu maalesef
Sola adam alalım o zmn
Jacobs sağlamken sol stoper oynar
Sağda barış sallai jelert var ztn. Solda kanat back yok solak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solda, Jakobs hep sorunlu maalesef
Vurmam ben öperimArtık fırsat transferi diyenin ağzına kürekle vurmak istiyorum
Bu resmen ölümü gösterip sıtmaya razı etmek. Başka bir açıklaması yok.Galatasaray, Cuesta için Genk'e 6 milyon euro ödeyecek. (Nico Schira)
Yav sen ne utanmaz adamsınSerhan Türk: ''Fırsat transferi loading..''
çok enteresan yani resmen taraftardan korkarak iş yaptılar bu sefer.Adamın lisansı bile çıkmış
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6-8 kagidi bugun Belcika'ya gitti. 6 da Eyup'e gitti, 6'da Milan'a gitti.25 milyon paramız vardı düşe düşe 10 milyon kaldı
Abi iyi kötü milli takim stoperi ve 25 yaşında.bu ligde welingtonlar büyük takım forması giydi,rahem lawal övdü bu forum abiCuestanin ovuldugu videolara da bakın .. Her uzaklaştırdığı top dan dun ya bu herifte kim ne görmüş çok merak ediyorum.. Güney Amerikalı oyuncular hırslı olur ben boyuna falan takilmiyorum ama ahım şahım hiçbir yanı yok gibi ..
Mesela sallaiden iyisini alamazlar. Bence hiç 8-10 milyon daha çöpe atmayalım efendi gibi lemina sallai morata yazalım avrupayaAdam gibi sağ kanat bek alın fırsat filan umrumda değil
Adam gibi sağ kanat bek alın fırsat filan umrumda değil 2 gündür Lyon'un çöpüne 6 m euro yetmedi 8'e çıktınız utanmasanız 10'a çıkacaksınız halen fırsat diyorlar vallahi delirecem.
Serhan Türk: ''Fırsat transferi loading..''