Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genk resmi sayfasi:

1738840316106.webp

Bunlar sağ bek falan almamlıdır,Transfer yapmamalıdır.
Bunların klübün başında durduğu her saniye zarar ve haramdır.

Davinson gibi net adam almamız lazımdı stopere. umarım iyi çıkar. hayırlı olsun.

Benim stoperimin kalçası skriniar gibi rahmine girse ve terminator tabi vücuda sahip olup gay olsa intihar ederdim

Skrinar carlos gibi cesetlere bu kdr itiraz yoktu 🦷
heis problem oyuncunun bok gibi bir oyuncu olması değil. ha o da problem ama kızılan şey o değil.

sen nelssonu bir şekil tutsan yahut iyi bir stoper alsan, bu adamı da 4-5. stoperin olarak uygun maliyete kadrona katsan kimse bir şey demezdi. 3lü için ortalama üstü 5 stoperin olmalı ztn.

ama gidip 1 ay danso pavlovic falan kovalayıp hepsinden sie yiyip son gün menajerlerin çakmak için yer aradığı adama 6-8 bayılırsan küfrü yersin doğal olarak.

bu adamı transferin açıldığı gün 4 milyona falan alırdın yoksa gerçekten beğeniyor olsan.

ana ihtiyacı son ana bırakmak da farklı bir sövüm sebebi, avrupada transfer bitmiş valencia'nın falan as stoperine teklif yapıyor adamlar dalga geçer gibi.

Ben de boyumu 1.81 biliyordum askerde bir ölçtüler 1.83 yani boyumuz ortama göre farklılık gösterebilir.

Cuesta’yi transfer doneminin basinda 5 milyona falan alsaydin bu kadar buyuk bir tepki olmazdi. Kolombiya milli takiminda yer alan ve belirli piyasasi olan bir oyuncu. Genk’in aldigi donemde iyi bir yetenek olarak aniliyordu. Beklenen gelisimi demek ki gosteremedi.

Firsat transferi diye son gunleri bekleyip bir de ustune kendi takiminda duzenli oynamayan oyuncuyu 8m bonservis odeyip alirsan boyle sessiz sedasiz getirmek zorunda kalirsin. Oyuncuya yazik oldu. 1-0 geride basliyor.

evet yapacak bişi yok . ilk 11e yine düzgün birini ekleyemedik . kulübeyi güçlendirmek için yine tonlarca para saçıldı

Yalniz Okan orta saha var kanat bek eksik diye Lemina yerine Sallai‘yi yazabilir Avrupa listesine

Öyle yaparsa cok fena küfür yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt