Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.275
- 22.932
- 1.433
Trippier Lemina Sara Barış
De Bruyne
Morata Osimhen
oy oy oyyy
De Bruyne
Morata Osimhen
oy oy oyyy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok şükür inşallah boşa yabancı kontejyanı
direkt genç isme yönelelim o bütçeye açıkçası - ilkay hayrına 2 milyona gelmez sonuçta..Ben ilkayı isterim o gelmezse eriksene gerek yok gelmesin gidip grnç birini alsınlar
Kadir sağlam denen şeref yoksunu her maç aynı şeyi yapıyo bize. Bu adam hakkında çikip isim vererek konuşan bir tane yöneticimiz yok. Mhy sahtesi bile bunu tehdit etti maç aldırdı. Biz neden bunların resimlerini çekmiyoruz ki. Bukadar rahat doğrayabiliyolar bizi
FM'de kulübümüze çok başarılar kazandırdı.Wolves 5e alıp oynatmamış yatırımlık denenebilir
![]()
Bastien Meupiyou - Oyuncu profili 25/26
Bastien Meupiyou, 19, Fransa ➤ FC Alverca, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 19 Mar 2006, Paris, Fransawww.transfermarkt.com.tr
kardes su ismini degistirGökhan sazdağı için yanıp tutuşuyormuş olan buruk
Evet sakatliklar bitirdi resmen zaten ligde sonradan giriyor artık 2 maçtır falan. Ama bizim ligin temposunda kadayıf yorumu yapılmasi her türlü komik bence ya. Ilkay yazın gelir bence bu arada kdb belki devam eder yedek olarakta, onu sanmıyorum.Cidden bayağı kötü durumda, sakatlıklar sonrası aşırı ağırlaştı.
Komik ama bizim ligde 2 maça kadayıf derler. İlkay daha seri şu haliyle
fona kaptirsin diye mi?Yusuf demiri arda turana emanet edelim.
Benim de oradan aklıma geldiFM'de kulübümüze çok başarılar kazandırdı.
Eren elmalı'dan zor vazgeçirdikGökhan sazdağı için yanıp tutuşuyormuş olan buruk
kral dün yatma dedin duyum dedin yatmadık arazi oldunbir iş var..
Gökhan sazdağı için yanıp tutuşuyormuş olan buruk
4e çıkmışızEren elmalı'dan zor vazgeçirdik