Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.267
- 21.177
- 2.663
82prime melo 100 ise
lemina nedir sizin için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
82prime melo 100 ise
lemina nedir sizin için
Yarın gidiyormuş hocam hoca gaziantep maçı için ikna etmişBu arada unuttuk ama Osimhen saka maka devre arasi gitmedi
LannnKolpa haber
Evet dogru, Anselmino'yu unutmustum Marsilya'ya gidiyordu ama bugun son anda kaliyormus.lig içine kiralananlar sayılmıyor
Kerem Demirbay'ı gönderip o kontenjana Yusuf Demir'i geçiremiyor muyuz? Ben geçen sene iki oyuncu da bu kritere uyuyordu, Kerem tercih edildi diye hatırlıyorum. Mantıken Kerem giderse Yusuf o kontenjanda yerli olarak oynayabilir.Kerem demirbay 'ı da şutlarlarsa büyük iş yaparlar.
Ben de sen diyince baktım acaba Mike Penders denen herif dolduruyor mu kontenjanı. Alıp geri kiralamışlar o durumda kontenjana sayılıyor mu bilemedim şu anda. İngiliz basınından international loan limit ile ilgili haberlerde Penders ismi geçmiyor amaEvet dogru, Anselmino'yu unutmustum Marsilya'ya gidiyordu ama bugun son anda kaliyormus.
Osimhen de biraz aptalmış şu an Londra’da EPLde takılıyor olabilirdi, Antep’te şu aptalca oyunu oynuyor
Bir de taraftar bok atıyor yani boş yere değerini düşürüyor bizde kalarak
?haydi merih aciklansin
Bundan güzel oran verilemezdi
25 cm yürek vardır. Ne dersin Ahmedim?Babalar sözünü tutar
Ulan yarim saat foruma girmedim batshuayi yi sutlamisiz