Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demirbay out : Lemina in
Batshuayi out : Morata in
Ziyech out : Kutucu in
Nelsson out : ?
Kaan (sag bek) out : ?

Benim bildiğim Okan asla 3 stoper üstüne o üçlüyü koymaz

Sara’nın ben de önde oynamasını istiyorum bu arada, günden güne ofansif yönü köreliyor, orta kalitesi de çok düştü.
Sen de fark etmişsin, kornerleri rezalet kullandı. Hepsinde kaleciye gönderdi topu.

Sara kaleden inanılmaz uzaklaştı, gerçi oyunumuz o kadar kötü ki hangi oyuncuya laf yetiştireceğimizi şaşırıyoruz.

Mertens bugün de oyunda kayboldu. Ben Torreira-Lemina-Sara görmek isterim ama dediğin gibi üçlü stoperin önüne almaz bu üçlüyü, geriye Lemina'nın merkez stopere yerleşeceği diziliş kalıyor o da çok riskli.

Hoca kendi dedi ben gece araştırmaya çıkacağım o fırsatı
heee cman oynar gibi Next yapıp avrupa trasnferi bitince kim kaldı bakalım diye liste mi yapacak...

müthiş planlama yav. izleyip takip ettiği yoktu yani mesela ...

jalmala bi sus ulaa

ula ula ula ula

1738617255819.webp
1738617262509.webp
1738617267486.webp
1738617276596.webp

3 stoperle oynayan takimlarda stoperlerden biri genelde bek orjinli olan bir oyuncu oluyor. bizde bu görevi en iyi yapabilecek oyuncu jakobs ama o da sürekli sakatlanan bir adam.

Sara ajax maçında iyiydi bu arada,topla 3 kişi arasından cikmalar falan ama onu öne atmalı artık ve bu kötü oyuna dur demeli yeni transferle en azindan

3 stoperle oynayan takimlarda stoperlerden biri genelde bek orjinli olan bir oyuncu oluyor. bizde bu görevi en iyi yapabilecek oyuncu jakobs ama o da sürekli sakatlanan bir adam.
Akerim ve Kaan gibi iki ağır adamın kenar stoper olmasıyla oynanabilecek bir şey değil zaten üçlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt