- 19 Mart 2014
- 29.596
- 31.007
- 2.718
Adam öğlen gelmiş benim ne suçum var. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugünkü torreira ve sara yerine 1 tane Lemina'yla 10 kişi oymamayı tercih ederimlemina ne torreira'yi ne sara'yi kesebilir.
stoper oynayabilecegini de sanmiyorum.
ilk 11'de o kadar eksik varken yedek kulubesine transfer yaptik.
Sen de fark etmişsin, kornerleri rezalet kullandı. Hepsinde kaleciye gönderdi topu.Benim bildiğim Okan asla 3 stoper üstüne o üçlüyü koymaz
Sara’nın ben de önde oynamasını istiyorum bu arada, günden güne ofansif yönü köreliyor, orta kalitesi de çok düştü.
heee cman oynar gibi Next yapıp avrupa trasnferi bitince kim kaldı bakalım diye liste mi yapacak...Hoca kendi dedi ben gece araştırmaya çıkacağım o fırsatı
Lig içine kiralandı international değilDisasi
Ben transfer baronu Ahmet Denizci'den öğrenmiştim ama neyse. @Furkan KorkmazOrtada Lemina ismi yokken teklif yaptığımızı söyleyen, süreci nokta atışı gibi ileten sami yen haberi tebrik ederim.
GittiFelix Milan’a gitmedi mi
Ben baktırdım birine 1,5 saat sonra bakarım dedi diğerine sordum Thy ile gelen yok dedi ben napam Akınnnn![]()
ok sen öyle oynaBugünkü torreira ve sara yerine 1 tane Lemina'yla 10 kişi oymamayı tercih ederim
12 ve 13 ü ayrı aryı alacaklarına emin değilim bu arada.1- Muslera
2- Jelert
3- Sanchez
4- Jakobs
5- Torreira
6- Lemina
7- Sara
8- Mertens
9- Sallai
10- Osimhen
11- Morata
12- Stoper
13- Sağ kanat bek
14- Fırsat <> Yusuf
Akerim ve Kaan gibi iki ağır adamın kenar stoper olmasıyla oynanabilecek bir şey değil zaten üçlü3 stoperle oynayan takimlarda stoperlerden biri genelde bek orjinli olan bir oyuncu oluyor. bizde bu görevi en iyi yapabilecek oyuncu jakobs ama o da sürekli sakatlanan bir adam.